2777
2789
عنوان

کیا مثل من از مادرشون بدشون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 94 پست
دارم تک و توک همونو با دعوا رد مکنن. خواستگار میاد خونمون دعواس

خدا بهت صبر بده ،تو سن ازدواج هستی از این مرحله بگذری تنها میمونی حتما به فکر خودت باش یه همسایه داشتیم مادرش نمیذاشت ازدواج کنه الان تو سن ۶۰سالگی هم تنهاست هم مریض روانیه هم کسی رو نداره حداقل یه دکتر ببردش ،حتما تو این سایت ادم و حوا ثبت نام کن اینکه میگن مستقل شو و فلان هم تا وقتی که به سن مریضی نرسیدی بدرد میخوره بعدش باید یکی باشه حتما ،منم میخوام ثبت نام کنم 

توان زدن منو نداره من جرش میدم اعصاب مو بهم ریخته ترسو بد بخت فقط به فکر خودشه

اعصاب مهمتر از کتک جسمیه. 

نمون 

تموم عمرت صرف مبارزه با مادرت میشه. 

من تمووووووووووووم تلاشمو کردم اینقدر کار کردم که بیمار شدم تا این زن روانپریش خوشحال بشه. اما همیشه ی خدا فقط نفرت و انتظارش بیشتر شد.‌ همه همه بهش گفتن خوش به حالت همچین دختری داری... اما اون بیمار دل تر از این حرفاست. 

من حتی نماز میخونم قران میخونم مدام میگفت الهی بزنه به کمرت. چقدر میخونی. 

خدا ازش بگذره. من مجبورم حلال کنم. و حلال کردم. 

اما خدا میدونه که افسردگی من دیگه خوب بشه یا نه. 😭

عزیزم دیروز منی ...‌برو مستقل شو. دور شو ازش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینایی که میاین از مادرا دفاع میکنین هیچ با خودتون فکر کردین که این مادرا چه رفتارایی داشتن که حالا ...

حرفت طلاست دختر👌🏼👌🏼👌🏼

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸واین کاربری دست سه نفر هست😂🫠

ببخشید،همش بد گفتم انرژی منفی دادمنمیدونم چند سالته چکاره ای کجایی وضعیت چطوره درس میخونییا نه🥺اما ...

آره دعا کن برام تا آزادی یک قدم فاصله دارم 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
اعصاب مهمتر از کتک جسمیه. نمون تموم عمرت صرف مبارزه با مادرت میشه. من تمووووووووووووم تلاشمو کردم ای ...

من مثل توام گلم .هم میگن چقدر میخونی آخوندی مگهه💔💔❤️‍🔥

اما با این تفاوت اونا هنوز زنده هستن

ومدارک ندارم برم مستقل بشم وضعم جوریه که نمیشه به راحتی برم مدارکم رو درست کنم😭😭

تو آزاد شدی

توکل برخدا انشالله حل بشه انشالله خدابرات بهترینا رو بهت بده

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸واین کاربری دست سه نفر هست😂🫠

اعصاب مهمتر از کتک جسمیه. نمون تموم عمرت صرف مبارزه با مادرت میشه. من تمووووووووووووم تلاشمو کردم ای ...

یک قدم فاصله دارم عزیز 

فقط یک قدم 

دارم خودمو از همه جدا میکنم 

من هشت نه سالی هست سن قانونیم رد شده 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
جدی میگم 😐 خب میخوای باور نکن😐🚶🏻‍♀️

🤣

باشه اوکی 

آره دعا کن برام تا آزادی یک قدم فاصله دارم

واقعا انشالله خواهرم من میه جورایی مثل تونستم انشالله فرج بشه برای هممون🤲🏻🤲🏻🌹🌹🌹🥰🥰 انشالله واسه همه دخترای سرزمینمون

چند سالته

حالا اینو من میگم خدا جوابتو بده 

شاید چون اطرافم ندیدم برام قابل درک نیستامیدوارم که عاقبت بخیر بشی گلم

دقیقا مثل من من چون خواهر شوهر هام خوبن فکر میکنم خواهر شوهر همه خوبن

چون بچم آرومه فکر میکنم هیچ بچه ای نمیتونه بی ادب باشه 

چون شوهرم مرد ارومیه فکر میکنم همه مردا آرومن 

ولی در مورد پدر مادر و خواهر و اینا اصلا دیدگاه درستی ندارم چون خودشون خرابش کردن وگرنه بچه من الان مدرسه میرع

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
واقعا انشالله خواهرم من میه جورایی مثل تونستم انشالله فرج بشه برای هممون🤲🏻🤲🏻🌹🌹🌹🥰🥰 انشالله و ...

انشالله توکلم فقط به خداست 

و آبجی هام که جونمو براشون میدم اونام همین طور 

انشالله توکلم فقط به خداست و آبجی هام که جونمو براشون میدم اونام همین طور

خواهر داری

انشالله توکلم فقط به خداست و آبجی هام که جونمو براشون میدم اونام همین طور

بعضیا غیر مستقیم میان تیکه میندازن میرن 

مثلا من میگم مادرم اینطوری بود برا همین قطع رابطم ب جا تاسف اومده میگه تو برا بچت اینجوری نباش 

نمی‌دونم دنبال چین می‌خوان چیو ثابت کنم خب وقتی با اخلاقشون موافق نیستم قطع رابطم دیگ این چ حرفیه

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
من مثل توام گلم .هم میگن چقدر میخونی آخوندی مگهه💔💔❤️‍🔥اما با این تفاوت اونا هنوز زنده هستنومدارک ...

میدونی آزادی من چجوریه؟ 

مثل پرنده ای که سالها حسرت پرواز داشت اما درب قفس بسته بود. 

الان در قفس باز شد که تموم پرهای من ریخته و دیگه نمیتونم پرواز کنم.

اینقققدر حالم دلم خراب که حتی معجزه هم نمیتونه خوبش کنه. 

هر چیزی به سنش به وقتش قشنگه. 

فقط دلم مرگ میخاد و تمام. 

الهی خواهری شما به تموم خاسته هات برسی