من ازش متنفرم آدم خودخواهی هست اصلا دلش نمی سوزه برای من
چرا نمیمیره
یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
تروخدا اذیتش نکن وقتی یه نفر اینقدر دلش شکسته. نیایید برید رو اعصابش. مرحم باشید نیستین زخم نزنید به ...
اشتباه ریپ زدی عزیز من کاری ندارم ایشون تازه با معلم مدرسع مشکلاتش رو حل کرده
یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ولی من خوب نمیشم خوشبه حالت که دو ماه بعدش خوب شدی.
جدی فک کردی راحت بود پاره شدممم پاره میفهمی جالب اینجاست ک بعدش اگاه شدم یه حرفی بعد از اون شد باورم تو تا وقتی تو ماکزیمم ناراحتی افسردگی یا نفرت هستی که اگاهی داری چون وقتی نا آگاهی همیشه خوشحال تری... اما این گاهی فقط پنجاه درصد وقتی آگاهی به نود تا صد درصد برسه دیگه نه ناراحتی نه افسردگی بهت غلبه نمیکنه و نکته اینجاست ک تو ب بیخیالی عجیبی ک نشات گرفته از بی حسی نیست بلکه از اگاهی هست دچار میشی...