2777
2789
عنوان

کیا مثل من از مادرشون بدشون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 94 پست
چطور دلت میاد این حرفو بزنی😢

خواهرم نمیدونم

تو کشیدی چیزای که من کشیدم یا اسی

اگه نکشیدی پس نمیتونی بفهمی حال ما چیههههه

اصلا من نه مرگشون رو میخوام نه بیمار بشن هیچ کدوم فقط مدارک درست بشن هر چه زود تا آزاد بشم

از اینکه بگن تو بخاطر جنسیت هیچ کاری نمتونم بکنی

تو زنی تو زنی توزنی خو بابا من خواستم خدا منو دختر خلق کنه

اصلا مثل اعراب در زمان پیغمبر هستن. دخترا رو زنده به گور میکنننننننن😭😭😭😭

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸واین کاربری دست سه نفر هست😂🫠

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال منم هم پدر و هم مادر هر دو تا شوند بفکر خودشون بودن حالام ک رفتن من و 2 تا خواهر و برادرم ویلون ...

برو پناهگاه زنان اگر جایی نداری 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
اینایی که میاین از مادرا دفاع میکنین هیچ با خودتون فکر کردین که این مادرا چه رفتارایی داشتن که حالا ...

خیلی باهات موافقم.... 

یکی از دوستام چیزایی از پدرش برام تعریف کرد و چیزاییو با چشم دیدم ک اصلا نمیتونم باور کنم این واقعا پدره یا حیوان 

آدم گاهی مادر بعضیارو میبینن حسرت میخوره ولی حاضرم قسم بخورم از مادر من بدتر وجود نداره الان مادر دو ...

اطرافم حتی یک مورد هم چنین مادری ندیدم،اصلا تو ذهنم نمیگنجه

امیدوارم که شپا برای بچه هات مادرخوبی باشی

خواهرم نمیدونمتو کشیدی چیزای که من کشیدم یا اسیاگه نکشیدی پس نمیتونی بفهمی حال ما چیهههههاصلا من نه ...

همیشه گفتن خوردن حلوایی که ماله یکی دیگه اس شیرینه حکایت ایناس 

نمی دونم چرا اصلأ میان تاپیک چون من اصلا با اینا کاری ندارم 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
من کارهای مامانم انجام میدم همش به فکرشم کمک میکنم ولی اون دوستم نداره الکی به زبون همه چیزش ....خوا ...

دقیقا منم مثل تو هستم برا اون هزار جور خرجی میکنه دو سه تا کلاس فوق برنامه و کلی لباس و هر سه ماه یبار تو این گرونی کتونی میخره براش بعد برا من دو سال پیش یه کت گرفته باشه میگه یه ملیون دادم برات کت گرفتم و منت میذاره و وقتی پولاش کم میشه از بابت خرجای خواهرم میاد برا کن میشینه میگه دیگه هیچی نخرید من دیگه نمیتونم 😐

اطرافم حتی یک مورد هم چنین مادری ندیدم،اصلا تو ذهنم نمیگنجهامیدوارم که شپا برای بچه هات مادرخوبی باش ...

من هیچوقت نمیتونم اندازه اون بد باشم هیچوقت مگه کسی که مادر خوبی داشته خودش مادر بدیه؟ 

مادر من بهترین مادر رو داشت 

کاش ببینی وقت زایمان داداش کوچیکم چجوری بهش میرسیدن از کباب جیگر گرفته که هرروز براش می‌گرفتم تاااا پسته و چیزای مقوی 

سر زایمان من برا ی کاسه سوپ التماس میکردم ضعف کرده بودم نمیتونی از یخچال بریزه بیاره برام میگف اه چقدر میخوری گفتم بابا ظهر ی پیاله سوپ آبکی دادی خب دارم شیر میدم 

قبل قطع رابطه گفته بودم بچه دار شدم پیشم نیا لاقل شوهرم ببینه نیستی بهم برسه 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
برو پناهگاه زنان اگر جایی نداری

من ی بار بخاطر همین ننه و بابا ازدواج ناموفق کردم ...برای بار دوم دو سال پیش ازدواج کردم اونم بخاطر برادر حرومزادم ک منو از خونه انداخت بیرون ...الان خونه دارم ولی شوهرم همچین آدم باب میلی نیست عصبی و فحاشی و پر رویه

من دخترم یکسالشهزحمتی که تو این مدت براش کشیدم رو فقط عشق میتونه توجیه کنه وگرنه دلیلی نداشت بخوام خ ...

هیچ از کدوم حرفا دلیل نمیشه که مادر روان بچشو نابود کنه. 

والا بخدا قسم اگه مادر من منو تو بچگی به علتی کشته بود حلالش میکردم.‌

اما اینکه تموووووم عمرم زجرم داد زجرم داد زجرم داد این هیییییچ توجیهی نداره. 

این من افسرده نابود  فقط بدرد خابیدن توی قبر میخورم. و دیگه هیچ. 

فک نکنی کم سنم. خیر پیر دخترم. 

من ی بار بخاطر همین ننه و بابا ازدواج ناموفق کردم ...برای بار دوم دو سال پیش ازدواج کردم اونم بخاطر ...

شکایت کن ازش 

مهریتو بگیر جدا شو خودت یه خونه نقلی بگیر 

خیلی باهات موافقم.... یکی از دوستام چیزایی از پدرش برام تعریف کرد و چیزاییو با چشم دیدم ک اصلا نمیتو ...

آره عزیزم، ماهایی که دلمون از پدر مادرا مون خونِ، الکی و بی‌دلیل نیس، نمیشه کسی رو قضاوت کرد، خدا به دلمون آرامش بده

همیشه گفتن خوردن حلوایی که ماله یکی دیگه اس شیرینه حکایت ایناس نمی دونم چرا اصلأ میان تاپیک چون من ا ...

ببخشید،همش بد گفتم انرژی منفی دادم

نمیدونم چند سالته چکاره ای کجایی وضعیت چطوره درس میخونی

یا نه🥺

اما توکل بر خدا توکل برخدا او نضاره گره برهمه چیز انشالله به خیر وخوشی حل بشه همه مشکلاتمون و آزاد بشیم توکل برخدا خواهرم 🤲🏻🌹🤲🏻🌹🤲🏻🌹🤲🏻🌹🤲🏻🌹🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 🌹

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹

🌹 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🌹

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸واین کاربری دست سه نفر هست😂🫠

هیچ از کدوم حرفا دلیل نمیشه که مادر روان بچشو نابود کنه. والا بخدا قسم اگه مادر من منو تو بچگی به عل ...

شاید چون اطرافم ندیدم برام قابل درک نیست

امیدوارم که عاقبت بخیر بشی گلم