2777
2789
عنوان

مامان اولیم سیسمونی برای بچه فرودینی چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 149 پست
چوبش ک کمد و‌تخته قیمت کردم حدودا ۱۲ تومنه حالااحتمالا افزایش قیمت خورده باشه بخاطر گرونیا فعلا جاها ...

اره منم ماه دیگه ی چندتا اسباب بازی و اینا هم مونده باید بگیرم 

برا کمد هم من ی کشو از میز توالت جدا میکنم و سبد میزارم چون مستاجریم فعلا نمیتونم بخرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای بیرون بردنش چی بگیرم ؟ بیرون نخی میشه استفاده کرد ؟

من تو سرما سرهمی می‌پوشیدم تو گرما رامپر 

سر همی خوشگل بیرونی هست برا سه ماه اولش خوبه بعدم دیگه میوفته تو تابستون رامپر بگیر براش گرمش هم نشه. فقط در حد یکی دو دست بیرونی بخر چون بعدش چیرای جدید می‌بینی دلت میخواد

مینیمال 
مستاجرم و اتاق داره بچه

بزار یه عکس بدم نگاه کن من دادم اینو برام ساختند یه سه هفته به زایمانم بود ۲۲ تومن شد کمدش رو طوری زد که اگه بخوام جابه جا شم بکنم با خودم ببرم تختش یک نفره ساخت هم نرده میاد بالا که تخت نوزادی بشه البته من تخت پارک خریدم که درسته کنار تخت خودمه ولی برگردم گهواره چوبی میخرم نه تخت پارک

اینم عکسش

تخت و کمد جداست ولی من کنار هم گذاشتم

بعد ها میشه نرده وا کرد همینجوری بالا و پایین میشه

اره منم ماه دیگه ی چندتا اسباب بازی و اینا هم مونده باید بگیرم برا کمد هم من ی کشو از میز توالت جدا ...

اصلا جا برای لباس بچه ندارم مجبورم کمد بگیرم براش

میتونی از این دراور بچم بگیری کوچولوان و نقلی

بزار یه عکس بدم نگاه کن من دادم اینو برام ساختند یه سه هفته به زایمانم بود ۲۲ تومن شد کمدش رو طوری ز ...

قشنگه مبارکش باشه 

اتاق خوابش پنجره داره خیلی جا برای زدن اینطوری کمد نداره یه تخت و کمد عرض ۹۰ اینا جا بشه خوده اتاق کمد دیواری داره ولی برای رخت خوابه 

اصلا جا برای لباس بچه ندارم مجبورم کمد بگیرم براشمیتونی از این دراور بچم بگیری کوچولوان و نقلی

نگیر اونا بعد شش ماهگی واقعا جواب نیس ی دراور ام دی اف سفید بگیر بعدا هم کم کم کامل کن وسایلش رو

مینیمال 
قشنگه مبارکش باشه اتاق خوابش پنجره داره خیلی جا برای زدن اینطوری کمد نداره یه تخت و کمد عرض ۹۰ اینا ...

تختشو ازاین مدلا که ریلیه میکشی از نوزادی تبدیل میشه یک نفره بخر.قربونت.