2777
2789

واقعاً منم جای سواله که چه جوری یه سری از آدما عاشق درس خوندنن 

مثلاً یکی از دوستای خودم خیلی جالبه توی بدترین و وحشتناک‌ترین اتفاقات زندگیش که هر کس دیگه‌ای بود نمی‌تونست به هیچ چیز دیگه‌ای فکر کنه این آدم میگه من درسام مونده وای درسامو چیکار کنم 🫠🫠🫠 یعنی واقعاً مغزم سوت می‌کشه همچین آدمایی رو می‌بینم برام خیلی جالب و عجیبه...

حالا خودم دوست داشتم یکی از اونا باشم چون من اینطوری هستم که هر چقدرم هدف داشته باشم ولی وقتی یه ذره ز چیزی حالم بده دیگه نمی‌تونم درس بخونم! حالا با وجود عذاب وجدان و استرس بازم نمی‌تونم 

به نظر شما این یه چیز ذاتیه یا قابل تغییر؟

چطوری می‌تونم عاشق درس خوندن باشم؟ حتی تو حال بد

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من عاشق درس خوندنم ذاتیه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

باید یه هدف داشته باشی که واقعاااا عاشقش باشی از ته دلت

من دانشجوی همون رشته‌ای هستم که دوستش دارم 

ولی نمی‌دونم چرا از درس خوندن خوشم نمیاد یعنی از اول همین طوری بوده به زور درس می‌خوندم در صورتی که واقعاً عاشق رشتمم

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

من عاشق درس خوندنم ذاتیه

میشه بگی یعنی چی؟؟

ببین مثلا من یه مدت نقاشی میکشیدم صبح پامیشدم آبرنگ ها و گواش هامو میدیدم مدل هامو میدیدم با عشق پامیشدم میشستم پشت میزم نقاشی بکشم حالم خوب میشد

یعنی تو میدی واااااایییی کتاب هامو نگاه ۱۰۰ صفحه جزوه باید بخونم وااااییییییییی ۵۰ تا فرمول باید حفظ کنم ۲۰۰ تا مسئله باید حل کنم اخ جوووونننننن😍😍😍😍😍😍😐😐😐😐😐

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
من عاشق درس خوندنم خیلی دوست دارم دوباره کنکور شرکت کنم ولی فرصتش ندارم،تصمیم گرفتم زبانمو تقویت کنم ...

خب میشه حالا شما به من بگی من چیکار کنم که عاشق درس خوندن بشم؟ مثلاً باید کار خاصی انجام بدم که عادت کنم یا صرفاً یه چیز ذاتی؟

وای دقیقا من یادمه شب فوت رفیقم یه چشم خون بود به چشم اشک بیشتر از هر زمان دیگه ای درس خوندم با درس خودمو خفه میکنم تو هر شرایط 

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
من عاشق درس خوندنم ذاتیه

وای حالا منی که عاشقش نیستم چیکار کنم که به زور دو خط می‌خونم 😬😭

وای دقیقا من یادمه شب فوت رفیقم یه چشم خون بود به چشم اشک بیشتر از هر زمان دیگه ای درس خوندم با درس ...

من این حس رو نسبت به گوشیم دارم🤣🤣🤣

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
وای دقیقا من یادمه شب فوت رفیقم یه چشم خون بود به چشم اشک بیشتر از هر زمان دیگه ای درس خوندم با درس ...

وای میشه بگی چه جوری اینطوری هستی؟ کاشکی یه ذره منم اینجوری بودم 

فکر کن عذاب وجدان درس نخوندن داره خفه می‌کنه ولی نمی‌تونم بخونم چون مثلاً یه مشکلی تو زندگیم پیش اومده

من این حس رو نسبت به گوشیم دارم🤣🤣🤣

دقیقا دقیقا 😂