2777
2789
عنوان

مامان اولیم سیسمونی برای بچه فرودینی چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 150 پست
هیچ ذهنیتی از بچه کوچیک ندارم ک چطور میخوام بغلش و کنم و کاراشو کنم، تشک اغوشی بهتره نیس اگ کاربرد ن ...

چرا خوبه بستگی به وزن و قد بچه داره. من برای بیرون استفاده میکردم.چون هوا گرم بود قنداق لازم نمیشد. اما اون تا یک یا دوماه چون بچه هام قدبلند بودن ولی لاغر سر میخوردن توش. من با تشک کوچولو راحتتر بودم

اندازه ۲۵ تومن خیلی میتونی بخری خوبه

چوبش ک کمد و‌تخته قیمت کردم حدودا ۱۲ تومنه حالااحتمالا افزایش قیمت خورده باشه بخاطر گرونیا فعلا جاهای دیگ قیمت نکرفتم الباقی با بقیش میگیرم ،لباسم خورد خورد از این هفته میخوام شروع کنم ب خرید ک سایز ۱و۲ بگیرم و لباسم اضافه اصلا نمیگیرم ک با بزرگ شدنش لباس بگبرم و اسباب بازی خیلی کم چون با رشد بچه میشه بهتر گرفت براش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خریدهای مهم رو انجام بده این خریداری بذار برای بعد بدنیا آمدنش مثلاً دو هفته اول مامان تون یا خواهراتون برن خریدککن اگه سلایق تون بهم میخوره. الکی خرج اضافه نکن

افرین منم همین نظرو دارم ک مرتبه سایز صفر و یک سرهمی گرفتی ؟

وای دلم تنگ شد من یه ست بیمارستانی گرفتم که صفر بود یه ست صورتی پیرهن و شلوار صفرم اضافه برداشتم تو ساکم گذاشتم فرداش که خواستم بیام پوشندمس

سنگین نیس؟ شغل همسرمم طوری نیس کهمه جا همراهم باشه یه سری مهمونیای نزدیک‌ک میریم من زودتر میرم و همس ...

ببین تو حرکت چرا سنگین و سخته اما وقتی ساکن هستی راحتی برای ما واقعا لازم بود بچه داریم تا بچه 

خریدهای مهم رو انجام بده این خریداری بذار برای بعد بدنیا آمدنش مثلاً دو هفته اول مامان تون یا خواهرا ...

بچم ممکنه تو تعطیلات عید ب دنیا بیاد باید قبلش همه چی اماده باشه سایز ۱ و ۲ مطمئناا تنش میشه ،سایز صفرم صبر میکنم بعد ۳۰ هفتگی میگیرم ک ببینم وزنش چقدره 

خودم تو خرید نباشم مامانم کلی چیزای ااضافه میگیره