2777
2789
عنوان

مامان اولیم سیسمونی برای بچه فرودینی چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 149 پست
اره از هموناس بعد کنار تخت چندتا کشوام داره ک بعدا جدا میشه

💥۰تا ۱۰۰ سیسمونی در سرای سیسمونی در قم💥 

📌بزرگترین و کاملترین مجموعه ی سیسمونی تخصصی نوزاد و مادر در ایران

@saraye_sismooni_qom

❌تا اخر مرداد اگر بالای ۲۰ تومن خرید کنید ۱۰ درصد تخفیف میگیرید😍

❌فروش اقساطی تا ۱۰ماه بدون سود،بدون ضامن دارن😳😳

💟 نمایندگی محصولات دلیجان،بی بی لند،مایا،wee،avent 

💟 تولید تخت و کمد و ویترین نوزاد با بهترین متریال در ایران

@saraye_sismooni_qom

🚚ارسال به سراسر کشور

💟تک فروشی به قیمت عمده

آدرس : قم ، بلوار ۱۵خرداد،نبش میدان شهید محلاتی، روبروی فروشگاه جانبازان ،سرای بزرگ سیسمونی 

@saraye_sismooni_qom

025-37200036

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من الان سومی را باردارم 

ی تشک دوختم با دوتا بالشت  و پتو گلبافت کودک هم رنگش

دو دست لباس شیک بیرون پوش سایز ۱ و ۲   دو دست ساده صفر  سه تا یک سه تا دو  ی شیشه شیر. دستمال مرطوب دوتا کلاه و دو تا دستکش و پاپوش و ی کمربند واس خودم  دیگ ب نظرم چیزی نمیخاد 

ازین کالسکه ها ک کریر روش میره بگیر

من این مدلو دارم تا ۶ ماهگی اگ میخواستم پیاده جایی برم کریر و میذاشتم رو کالسکه اگ تو ماشین بودیم کریر مث صندلی ماشین بود اگ هم خونه بودیم بچه توش بود

سر همی برا خونه ک هی بخوای ما بیبی عوض کنی سخته اما یکی دوتا بگیر ک بیرون میری یا مهمون میاد بپوشی چون بچه مرتب تره و اینکه خیلی زود کوچیک میشه معمولا

واقعا؟ افزایش وزنش چطور بود؟ بچه من زیر سه کیلو بود ولی سریع تپل شد ماه اول فقط اندازش بود😅

طبق نمودار بود خداروشکر 

البته به دندون در آوردن که رسید یه کاهش وزن نسبتا زیاد داشت اونم چون دندون در آوردن و سرماخوردگی با هم بود 

ببین الان خرید تقریبیم کمد و تخت(البته تختم شک دارم ک تا یه سالگی نمیخوابه میتونم بعدا سفارش بدم درس ...

شونه 

خشک کن وقتی از دستشویی میاری خشکش کنی 

زیر انداز برای عوض کردن پوشک 

ناخون گیر 

پوشک 

شامپو و لوسیون بدن و شامپو بدن و روغن بدن 

لباس صفر رو به نظرم بمون ماه آخر وزن بچت رو ببین اگر کم بود بخر 

فعلا یک و دو بخر 

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40