هیچ ذهنیتی از بچه کوچیک ندارم ک چطور میخوام بغلش و کنم و کاراشو کنم، تشک اغوشی بهتره نیس اگ کاربرد ن ...
چرا خوبه بستگی به وزن و قد بچه داره. من برای بیرون استفاده میکردم.چون هوا گرم بود قنداق لازم نمیشد. اما اون تا یک یا دوماه چون بچه هام قدبلند بودن ولی لاغر سر میخوردن توش. من با تشک کوچولو راحتتر بودم
چوبش ک کمد وتخته قیمت کردم حدودا ۱۲ تومنه حالااحتمالا افزایش قیمت خورده باشه بخاطر گرونیا فعلا جاهای دیگ قیمت نکرفتم الباقی با بقیش میگیرم ،لباسم خورد خورد از این هفته میخوام شروع کنم ب خرید ک سایز ۱و۲ بگیرم و لباسم اضافه اصلا نمیگیرم ک با بزرگ شدنش لباس بگبرم و اسباب بازی خیلی کم چون با رشد بچه میشه بهتر گرفت براش
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خریدهای مهم رو انجام بده این خریداری بذار برای بعد بدنیا آمدنش مثلاً دو هفته اول مامان تون یا خواهراتون برن خریدککن اگه سلایق تون بهم میخوره. الکی خرج اضافه نکن
خریدهای مهم رو انجام بده این خریداری بذار برای بعد بدنیا آمدنش مثلاً دو هفته اول مامان تون یا خواهرا ...
بچم ممکنه تو تعطیلات عید ب دنیا بیاد باید قبلش همه چی اماده باشه سایز ۱ و ۲ مطمئناا تنش میشه ،سایز صفرم صبر میکنم بعد ۳۰ هفتگی میگیرم ک ببینم وزنش چقدره