2777
2789
عنوان

مرگ بهترین تصمیمی که میتونم بگیرم

235 بازدید | 26 پست

بچه ها من واقعا خستم هی میگن خودکشی نکن قوی باش تا کی آخه 

از بچگی حسرت بع دل موندن 

الانم سر گیج بازی بدهی بالا آوردم مجبورم عین سگ کار کنم دو شیفت کار کنم 

از اینور تو رابطه هام همیشه آدم بده منم هی میگن درک نمیکنی منی که هزار تومنی هم از یه پسر نمیگیرم 

با اینکه قیافه بدی ندارم هی ایراد میگیرن تو یه تاپیک دیگه توضیح میدم که کاری کردن اعتماد به نفسم بیاد پایین 

هی میگم خدایا کمک کن خدایا اینکارو کن بازم اذیت میشم پس بع کی اعتماد کنم 

خودکشی نکنم چیکار کنم تو خانواده ای که هزار تومن غنیمته

تجربه ی نزدیک به مرگ شخصی که خودکشی کرده بود:

https://tv4.ir/content/293366

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدهی سر چی بالا آوردی؟مگه چقدره که میخواهی خودکشی کنی؟مشکل مالی همه دارن این چیزایی که گفتی باور کن ...

انگار هرماه به حساب بابام پول میومده بابام نگفته بود سود بانکیم میاد تو اون  کارت  کارت هم دست من بوده باهر حقوقم قاطی می‌شده منم خرج میکردم 

الان ۳۴ ملیون شده همش بهم میگه خدا لعنتت کنه مجبورم دست و پا بزنم تا بدونه من آدمی نیستم پولشو بخورم 

انگار هرماه به حساب بابام پول میومده بابام نگفته بود سود بانکیم میاد تو اون کارت کارت هم دست من بو ...

طرف ورشکست میشه میلیاردی بدهی بالا میاره ۳۴تومن چیزی نیس هم کارجر ساده هم ک باشی برجی ده تومن حقوق میدنت برجی پنج تومنشو بزاری کنار کافیه

طرف ورشکست میشه میلیاردی بدهی بالا میاره ۳۴تومن چیزی نیس هم کارجر ساده هم ک باشی برجی ده تومن حقوق م ...

بهش گفتم جونمم در بیاد پولتو میدم من حواسم نبود پولت و خرج کردم 

بازم پیش همه میگه این دختره سرمن کلاس گذاشته 

انگار هرماه به حساب بابام پول میومده بابام نگفته بود سود بانکیم میاد تو اون کارت کارت هم دست من بو ...

وااااا این که بدهی نیست به بابات بگو خورد خورد میدم،بعدم بگو پول تو چیبیم بوده یه مقداریش، نصفشو بده اصلا

طرف ورشکست میشه میلیاردی بدهی بالا میاره ۳۴تومن چیزی نیس هم کارجر ساده هم ک باشی برجی ده تومن حقوق م ...

همون روز که گفت 

گفتم اره بابا من کردم نمیدونستم سودته ولی میدم هی به خاطر اینکه دعوا نکنه از اینور اینور کمک میخوام هیچکس حتی یه ملیونم نمیده 

ننه بابای منم همینن با این تفاوت ک 24ری میگ شوهر کن برو دیگ همه رفتن

ترشیده ان شاءالله رنگ موهات شبیه دندونات بشه 

منم ی تایمی دنبال خودکشی بودم ولی اشتباهه

سعی میکنم شوهر کنم ولی برم دیگ برنگردم

ننه بابای منم همینن با این تفاوت ک 24ری میگ شوهر کن برو دیگ همه رفتنترشیده ان شاءالله رنگ موهات شبیه ...

ای جانم منم میخواستم راحت شم از دست اینا ولی کو تو هر رابطه همش من طرف و درک میکنم بازم آخر سر بده منم 

پول درست حسابی داشتم میرفتم نمیموندم