2777
2789
عنوان

دیدن دعا تو خونه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره دیگه نوه اش هست دعای محبت گرفته زنیکه مطمعنم بخدا چون کارش این هست بادعا همه رو نگه میداره تو دس ...

هفته یا ماهی یک بار اون نوه رو میبینه

تو هرروز

خوب دعا قرآنی محبت هر روز بخون برای بچه ات برای همسرت 

همین الان داد بهش اوردم خونه اون صحنه رو دیدم الان بچم خوابه خودم مغزم پریشون به کل

پریشونی چون خیلی دعا رو جدی گرفتی

میری دعا برای پول دار شدن بگیری طرف خودش تو لونه موش هست

میری دعا خوشبخت شدن بگیری طرف از بدبختی دعا کن شده و...

بی خیال

مادر شوهرم می‌ره برای سرکتاب و دعا و..

یک سری غیر مستقیم پرسید ببینه اعتقاد دارم کلا خندیدم گفتم این چیزها چیه بابا پول حروم کردن و....

شاید دعایی هست که پسرت باهاشون بیشتر صمیمی بشه و یا از شما فاصله بگیره

چند وقت بود قهر بثدیم رفت اومذ نداشتیم تو تولد پسرم اومد از اون به بعد پسرم بهش اهمیت نمیداد الان چن روز میبینه اونو بهش میچسبه الان دیدم علتش چی بود میاد میبره خونه خدا میدونه چیا به بچه زبون نفهم میده خدا منو بکشه که انقد سادم 

چند وقت بود قهر بثدیم رفت اومذ نداشتیم تو تولد پسرم اومد از اون به بعد پسرم بهش اهمیت نمیداد الان چن ...

نگران نباش صددرصد حسادت کرده و میخواد نوه ش بیشتر بره سمتش حتمن دعای مهر و محبت میده بهش

پریشونی چون خیلی دعا رو جدی گرفتیمیری دعا برای پول دار شدن بگیری طرف خودش تو لونه موش هستمیری دعا خو ...

نه من میگم اعتقاد دارم چون تو لحاف تشکی که داده بود بهم چند سال پیش دعا پیدا کردم شوهرم سرد بود باهام بعد پیداکردن دعا شوهرم مثل اولا الان دوسم داره