2777
2789

از مرغ متنفرشدم درحالی که قبل بارداری عاشق بودم 

عاشق گوشت گوسفندی هستم

بچه کاملا طرف راستمه 

تا هفته هشت به شدت سردم بود پاهام یخ ولی الان خوبم نه سردمه نه گرم

حالت تهوع بعد ازظهر دارم و بیحالی شبا 

از شرینی هم بدم میاد عاشق چیزهای ترشم وای الان دهنم اب افتاد🤤

همش گرسنمه اینقد همش ضعف دارم سیر سیرم ولی باز انگار ته دلم خالیه گرسنمه لاغر شدم پوستمم تغیری نکردن

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شماهم بارداری علایمت چیه

منم سمت راسته 

تهوع و ویار ندارم پسره

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

منم سمت راسته تهوع و ویار ندارم پسره

خوشبحالتون کاش مال منم پسر باشه دیگه راحت شم

شماهم بارداری لطفا واسم دعا کن 

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

من پسر داشتم اصلااا حالت تهوع نداشتم پوستم عاالی شده زیاد میخوردم ب شدت چاق شدم اصلا وزن کم نکردم 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

عزیزم من سر پسرام عاشق ابدوغ خیار بودم یعنی یه قابلمه هم میدادن میخوردم ...انشاالله بچت پسره ..میدونم دختر و پسر فرق نداره اما نیش و کنایه خانواده همسر و تیکه هاشومو منم شنیدم من بارداریهام خیلی سخت بود میدونستم تا پسر نیارم اونا ولکن نیستن ...خداروشکر خدا خواست و شد .

خوتلستم جوابتوبدم  قفل کردی

منم متنفر شدم از مرغ

فقط دلم سالا شیرااازی میخواست

جدول چینی ام پسره

ایشالا همون بشه که میخوای

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
خوتلستم جوابتوبدم قفل کردیمنم متنفر شدم از مرغفقط دلم سالا شیرااازی میخواستجدول چینی ام پسرهایشالا ...

خیلی ازت ممنونم عزیز دلم 

اسی من ویارم گوجه با نمک بود هر چی می‌خوردم ازش سیر نمی‌شدم .بچه ام پسر هستانشاءالله بچه شما هم سالم ...

خداکنه اینطور باشه عزیزم ازت ممنونم که جواب دادی