2777
2789
عنوان

بنظرتون صدای دعوا طبقه اول میره بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 45 پست
صدا معمولا یه طبقه پایین میره ولی بالا نه و اینکه‌ مونده کی دعوا کرده باشید صبح زود با شب دید همه چی ...

نه سر ظهر بوده دعوامون

ما طبقه اولیم طبقه دوم خالیه ،سوم و چهارم و پنجم هستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیال سخت نگیر

خیلی خوبن همسایه هامون،دلم نمیخواست اینطوری شه دیدشون نسبت به ما عوض شده الان🥲🥲دو ساعت بعد هم آشتی کردیم ولی اونا الان چی فکر میکنن پیش خودشون

خونه های ما نمیدونم چجوریه صدا از کسی نمیاد تو خونه

ما روی همکفیم توی پارکینگ با وجود دو طبقه اختلاف صدای بچه هام یا همسرم قشنگ تو پارکینگ میپیچه ولی مشخص نیست از کدوم واحده

توی راهرو هم وایسی صدا میاد بازم منشا مشخص نیست مگر توی یک طبقه وایسی تا مشخص بشه از کدوم واحده

ولی داخل خونه که میری دیگه هیچ صدایی از جایی نمیاد و نمیره

در حدی که من فکر کردم هیچکی جز ما بچه نداره یا جیغ و داد نمیزنن😂😂

بعد همسایه پایینیمون تعریف کرد چند وقت پیش تو راهروشون دعوا شده و همه همسایه های همون طبقه اومدن ببینن چخبره ولی ما که بالا بودیم نشنیدیم

گفتم خداروشکر صدا نمیره پس😂

بره هم نمیفهمن از کجاست

بفهمن هم چه میشه کرد ۳ تا بچه رو چجوری کنترل کنیم

🌸🌸

بابا پایین میاد من هیچ وقت صدا پایین رو نمی شنوم مگه اینکه گوشم و بذارم کف اتاق ولی طبقه بالا همه جی ...

برای ماک بالا میاد نه پایین

صدای دعوای پایین حتی حرف زدنشون میاد ولی بالا هیچی نمیاد بااینکه دوتا بچه داره

بستگی به ولوم صدا داره

نسبتا بلند ،جیغ و اینا نبودا

همون حرفا با صدای نسبتا بلند،کلا هیچ وقت تن صدام بالا نبود نمیدونم چرا دیروز آنقدر انرژی منفی داشتم با یه کار همسرم خیلی بهم ریختم و شروع کننده دعوا بودم

برای ماک بالا میاد نه پایینصدای دعوای پایین حتی حرف زدنشون میاد ولی بالا هیچی نمیاد بااینکه دوتا بچه ...

همیشه فکر میکردم برعکسه🥲🥲دلم میخواد دیگه نبینم همسایه هامونو

صدا معمولا یه طبقه پایین میره ولی بالا نه و اینکه‌ مونده کی دعوا کرده باشید صبح زود با شب دید همه چی ...

من جدیدا متوجه شدم صدای واحد پایین دقیقا تو واحد بالاسری هاش تا دو طبقه میره، ولی واحد بغلی زیاد نه

بهم گفتن که موقع بحث قشنگ معلوم بود چی میگفتن