2777
2789

دیروز با همسرم جر و بحث نسبتا شدیدی داشتیم طبقه اولیم ،همسایه طبقه سوم و ۴ خونه بودن،بنظرتون صدا رفته بالا؟؟دلم نمیخواد دیدشون نسبت به ما عوض بشه احساس خجالت میکنم دلم نمیخواد برم بیرون دیگهههه

اره متاسفانه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره بابا میره

یکی از دلایلی که هیچوقت با همسایه جماعت ارتباط نگرفتمو سلام علیک نکردم این قضیه بوده 😆😂

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
ینی تا ۳ طبقه میره بالا!!🥲😭

اره میره مادرشوهر من طبقه اول من طبقه سوم کامل صدا میاد 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

ینی تا ۳ طبقه میره بالا!!🥲😭

صدا معمولا یه طبقه پایین میره ولی بالا نه 

و اینکه‌ مونده کی دعوا کرده باشید صبح زود با شب دید همه چی واضح شنیده میشه 

حتی لالایی گفتن طبقه بالا به بچه شو من قشنگ می شنیدم 

رفته اما چقد نگرانی فوقش میپرسن میگی ی بحث خونوادگی بوده و حل شد اختلاف نظر تو همه خونواده ها وجود د ...

فکرنکنم بپرسن اتقدر که ماهن

همسایه های خوبی داریم خداروشکر ..آبرومون رفته پیششون ینی

کلا همیشه آروم بودما،دیروز خیلی اعصابم خورد بود و واقعا نتونستم جلو خودمو بگیرم