2777
2789
عنوان

دیدن دعا تو خونه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 49 پست
تو یک واحد یا ساختمونبجای درگیر شدن برای دعا زودتر برو خونه تون عوض کننه برای دعا برای دخالت هاشون

پول کجا بود تو این گرونی برم جایه دیگه زندگی کنم از نداری بدبخت شدم 

نگران نباش صددرصد حسادت کرده و میخواد نوه ش بیشتر بره سمتش حتمن دعای مهر و محبت میده بهش

اره الان به پسر نمیده نوبت بچه من شده شوهرم بیاد میگم بهش که چی دیدم تو خونه نه نه جونش البته درسته خودش میگه مادر من جادوگر بهش اعتماد نکن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا بی خیال.چقدر اینجا همه دنبال دعا هستین و قبول دارین

عزیزم ی اشنا داشتیم خانم خودش تعریف میکرد.بچه به عمش خیلی وابسته بوده میگفتن عروس میشه میره بچه خودشو کتک میزده از بس عمشو دوس داشته میگه رفتم دعا گرفتم با نون خوروندم به بچه ی طاعت بعد گفتم عمت میخاد بره بچه میگفت بره چیکار کنم

نه من میگم اعتقاد دارم چون تو لحاف تشکی که داده بود بهم چند سال پیش دعا پیدا کردم شوهرم سرد بود باها ...

خوب شما ک اعتقاد داری مرتب به پسرت و همسرت بده 

دعا بخون بده

حتی به مادر شوهرت 

خوب شما ک اعتقاد داری مرتب به پسرت و همسرت بده دعا بخون بدهحتی به مادر شوهرت

با دعا زندگی کردن تایه جایی میشه دیگه مثل مادرشوهرم بعدا بچم بره خونه زندگیش از من متنفر میشه من دلی میخوام بدونه محبت من رو 

عزیزم ی اشنا داشتیم خانم خودش تعریف میکرد.بچه به عمش خیلی وابسته بوده میگفتن عروس میشه میره بچه خودش ...

من باور ندارم اگر بود همه میدادن به عشق شون ازدواج کنن

یا میدادن شوهر شون خیانت نکنه

یا برای مادر شوهر می‌گرفتم و....

با دعا زندگی کردن تایه جایی میشه دیگه مثل مادرشوهرم بعدا بچم بره خونه زندگیش از من متنفر میشه من دلی ...

یا باید بری از اونجا

یا تو هم دعا بگیری

یا بشینی تاپیک بزنی هر روز حرص بخوری

راه دیگه ندار

یا باید بری از اونجایا تو هم دعا بگیرییا بشینی تاپیک بزنی هر روز حرص بخوریراه دیگه ندار

من جایی نمیشناسم که برم دعا بگیرم بعدشم پولام رو به اتیش باید بکشم بااین کار 

این میره ازکجا پول پیدا میکنه من موندم بخدا به نظرت بهش بگم که دیدم اون دعارو ازیتا جون

تو برنامه بازار گوشی برو بزن کتاب گنج های معنوی 

کلی دعا مهر و محبت داره

تو گوگل بزن کلی میاد

دعا پولی نرو چون شیطانی 

دعا قرآنی بگیر راحت و بی درد سر

عزیزم بنظرم ب شوهرت نگو دعوا نشه دیگه نزار بچت زیاد بره پیشش

نگمم که میان میبرن هر شب چه بهونه ای بیارم که نبرنش میبینی منی که 21سالمه باچه چیزی دارم میجنگم اخه یکی نیس بگه هم سن بچه ات هستم من خجالت بکش دیگه 😞😞😞