2777
2789

😑😑

من یه دخترم یه دختر از جنس امید 🪭❤️ یه دختر که عزیز دردونه ی باباشه 🥺🧡  آهو خانم هستم از اسمم به شدت بدم میومد ولی خب تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و الان عاشق اسممم🩵🫠  میشه برای خوب شدن زندگیمون و رسیدن به آرزوم یه صلوات برام بفرستین 💚🫀 خدایا منو به کراشم برسون 🥺😘🧡 امروز نقی ام کاملا معمولی 💚

بازی جدید و بسیار زیبای و جذابیت شما خواهد شد و در این زمینه به این ترتیب که برای شما ارسال می شود و در این زمینه به این ترتیب که برای شما ارسال می شود و در این زمینه به این ترتیب که برای شما 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

می‌پرسیدی اون کاغذ چی بود تو استکان ؟البته بدونه فهمیدی دفعه بعد از روش های دیگه استفاده می‌کنه واسه ...

خودم دیدم رفتم ظرف هارو بشورم دیدم کنار سماور هستش بعد جلو چشم خودم داد به پسرم 

چرا فکر نکنیبرای شما دعا بگیر ک تو خونه خودت میزارهبرای شما دعا تو غذا بخواد بخونه تابلو اونجا نمی‌ز ...

یادش رفته شاید من اول ازدواجمم تو اتاق خواب یه دعا پراز سنحاق شده تو عروسک دیدم

اخه به بچه بخورونه اصلا یه زن جادوگر که نگم ازدستش دیگه خسته شدم

بچه؟

منظور نوه اس؟؟؟

ببین جادو چرت بابا

خودت اگر اعتقاد. داری این همه دعا محبت قرآنی 

برای خودت و شوهرت بخون

بچه یک ساله هم کسی دعا نمیده

بچه؟منظور نوه اس؟؟؟ببین جادو چرت باباخودت اگر اعتقاد. داری این همه دعا محبت قرآنی برای خودت و شوهرت ...

اره دیگه نوه اش هست دعای محبت گرفته زنیکه مطمعنم بخدا چون کارش این هست بادعا همه رو نگه میداره تو دستش