بانوی_الماس مدیر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 470 عنوان شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه | مشاهده متن کامل بحث + 27410 بازدید | 1164 پست من خودم قدم ۱۶۸و همیشه تایپم ادم قد بلند بالای ۱۸۰ بودهو همیشه جذب اینجور قدا میشمولی این پسری ک دارم باهاش اشنا میشم بد پسری نیست و فعلا که خوب بوده و ازش خوشم اومده.....فقط با چیزی که مشکل دارم بینی شه و قدش🥲 شما جای من بودید چیکار می کردید؟ 1403/10/09 | 15:28 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_الماس مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 470 من قدم ۱۶۳هست قدمومیپسندم دوست نداشتم بلند باشم .. شوهرم ۱۷۰فکر کنم .ولی الکی میگه۱۷۴ام 🥺🥺مرد بای ... کاش منم قد شمارو داشتم
برکههههههههههههه عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 550 عزیزم بحث زندگی باشه ملاک هست چون قرار نیست من جلو راه برم اون عقب یا برعکس باید کنار هم راه بریم ن ... الان دیگه پسرا قد بلند ترن یعنی هستند پسرایی که کوتاه تر از زناشون باشن دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍
من_زنده_هستم عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 2387 خیلی زود قضاوت کردی و به نظرم دهن بین شدی...شاید اون اقا عین پدر من بوده...من پدرم اینجوریه مامانم ب ... اخه میدونی چیه واسه مادر و پدر خودشم خسیس بودش بعد اینکه منو برد اولین بار بیرون با مامانم تو بیرون ب مامانم تعارف زد بعد مامانم گفت نمخوام از خودش سلیقه ای یه چی واسه مامانم نخریو ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
بانوی_الماس مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 470 بعضی عزیزان آروم تر....تاپیک تخریب پسر و مرد با قد ۱۹۰ نیست ها...ولی مهمتر از قد، اخلاق و ذات درست و ... این پسر کار میکنه و زرنگهاخلاق و ذاتشم ک فعلا نمیسه نتیجه قطعی داد ولی تاالان خوشم اومده ازش....
بهار2124 عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 53464 الان دیگه پسرا قد بلند ترن یعنی هستند پسرایی که کوتاه تر از زناشون باشن کوتاه از بودن خیلی ضایع من نمیپسندم توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870 💚-:)....
بانوی_الماس مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 470 انشالله هرچی خیره پیش بیاد واستون عزیزم❤ 💋💋
نامادری_سیندرلام28 عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 1957 ادم بی نقص اونیه ک دوسش داری. اگ دوسش داشتی یا عاشقش میشدی ب چشمت نمیومد ....ولی پای اینا ک وسط نباشه هرموقع نگاش میکنی ب چشت میاد ته دلت حس پشیمونی داری یه شوهر خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
برکههههههههههههه عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 550 این پسر کار میکنه و زرنگهاخلاق و ذاتشم ک فعلا نمیسه نتیجه قطعی داد ولی تاالان خوشم اومده ازش.... عزیزم وقتی بری سر زندگی چیزهای مهمتری برات پررنگ میشه که قد آخرین چیزه دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍
ترانه_پاییزی عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 30587 وای مثل مننننن چرا ما قد بلندا اینجور میشیممن تاالان هرکی اوکی بوده برام قدش ۱۷۰ تا ۱۷۵ بود شانس من� ... من ۱۷۰ هستم خودمو قد بلند نمیدونم و البته دوست داشتم بالای ۱۷۰ باشم😁شما چطوری ۱۶۸ رو قد بلند میدونید؟😐
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 9332 ولی بدبخت پسرا واقعا کوتاها دل ندارن مگه مگه دست خودشون بوده آخه ☹️💔 دلم نمیسوزه میدونی چرا؟؟چون اونا هم هی میگن دختر نباید چاق باشه نباید استخونی باشه نمیدونم حتی ببخشیددد الانم ک افتاده دهنشون تو اینستا صورتی باشه!حقشونه دخترا هم به همشون حس ناکافی بودن بدن 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بانوی_الماس مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 470 یه چیرایی هست میزارن کف کفش توماهواره ام تبلیغ میکنه هااونا رابپوشه چندسانت میاد بالاتر خوبه من الان دنبال کفشیم ک کوتاهنرم کنه خواهر چی میگی😂😂😂😂
بهار2124 عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 53464 اخه میدونی چیه واسه مادر و پدر خودشم خسیس بودش بعد اینکه منو برد اولین بار بیرون با مامانم تو بیرون ... کاش یکم بهش فرصت میدادیشاید اولین بارش بوده...نمیدونسته...یا هُل شده بوده...خیلی چیزا هست... توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870 💚-:)....
shayan08 عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 2531 ببین این نظر منهقد قیافهپول خیلی مهمههههاینا نداشت اصلا وارد رابطه نشیدتضمین باید باشهعاقلانه فکر ک ... توقع دارید همچین ادمی بیاد شما رو بگیره ☹️گاهی وقتا ملاک چیز های دیگه ایه ن اینا
girl85 عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 1559 دلم نمیسوزه میدونی چرا؟؟چون اونا هم هی میگن دختر نباید چاق باشه نباید استخونی باشه نمیدونم حتی ببخشی ... عزیزم من همه رو نگفتم پسرایی رو منظورم بود که آدمیزادن