2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27410 بازدید | 1164 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه زود بهم زدم اخه اصلا بهم نمیگفت بریم کافه رستوران بااینکه بهش فهموندم غیرمستقیم ک کافه بریم ...

خیلی زود قضاوت کردی و به نظرم دهن بین شدی...

شاید اون اقا عین پدر من بوده...

من پدرم اینجوریه مامانم بگه میبره یا متوجه میشه...غیر مستقیم نمیگیره😅

من بهش میگم پدرجان تولد مامانه یادت نره اینو بخر بهش نشون میدم تا میخره

یا میگم پدر جان سالگرد ازدواجتونه یادت نره گل و کیک و کادو

هرچیو بهش میگم...و انجام میده...

اگه انجام نداد میتونی بگی خسیسه اگه بده خسیس نیست فقط بلد نیست باید یادش بدی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

دلسوزی واسه مرد جماعت نکن اگه خوشگل نبودی همین ۱۷۰ سانتی نگاهتم نمیکرد بقران

اولش یه عکس فیک زشت براش فرستادم ولی بازم اوکی بود و گفت من فقط میخوام یکی کنارم باشه رفیق هم باشیم مکمل ارامش هم باشیم ادم باشه و شخصیتش خوب 

چه کنمم🥲🥲🥲 چجوری بهش بگم ن.... دلم نمیاد هی خدا

دلت بیاد خیلی راحت بگو 

اگه الان نه نگی بعدها خیلی چیزا نمیتونی نه بگی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

بیا من بهت پسر ۱۹۰ معرفی کنم ولی نه اهل زندگیه نه اخلاق داره نه خانواده نه شرایط ایده آل یه کم سعی ک ...

درسته

منم فقط قد برام‌ملاک نیس

و الان قد رو واسه این‌پسر نادیده گرفتم رفتم سراغ اخلاق و بقیه چیزاش

ببینین چقدر درمورد پسرا بد حرف میزنین،

اونوقت وقتی به دخترا میگن قدت به این پسر نمیخوره،حالا کوتاهتری یا بلندتر،چقدر بهتون بر میخوره،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔