2777
2789

توخونه املا میگم‌بهش خیلی راهنماییش میکنم اصلا حواب بهش نمیگما ولی مثلا برا دانه ای باتاکید میگم دا نه ای اگ سرهم بگم دانه ای دنی مینویسه بعد ب معلمش گفتم گفت اشکال ندارع چندروز پیش خیلی باهاش تمرین‌کردم ی متن و باز نیاز ب تلاش شد پیام دادم معلمش گریه میکردم ک واقعا نمیدونم چیکار کنم گفت بذا من سرکلاس بهش توجه کنم ببینم چیکار میکنه فرداش املا خوب نوشت معلمش کفت فقط دستش کنده میترسهذعقب بیوفته با کمک من خوب نوشت 

الان دیشب اینهمه‌تمرین کردم باز نیاز ب تلاش گرفته معلمش نوشته تو دفترش ک‌نمیذارم بره پایه دوم اگ اینجوری باشه😭😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبل از املا متن رو براش میخونی ک کلمات رو یاد بگیره؟

نه چجوری یعنی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

هر شب حتما  براش یه جدول دوستی بکش با همه حروفی که خونده  حروف رو با صداها ترکیب کنه این خیلی کمکش میکنه توی دیکته . اون دانه ای و اینا هم طبیعیه طول میکشه تا یاد بگیرن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اصلا تا امتحانای اردیبهشت نباید این خوب عالی نیاز به تلاش رو برای بچه کلاس اولی نوشت. معلمش خیلی گاوه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

عجب معلم اشغالی بچه منم املاش همیشه نیاز ب تلاش بیشتر داره 💔منم خسته شدم روانی شدم بخدا هیچ جا نمتونم برم بخاطر درساش تو خونه پوسیدم همیشه یا امتحان داره یا املا از هرچی مدرسه هست متنفرم بخدا

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

عزیزم نشانه ها را درست یاد نگرفته 

کلیپ های آموزشی نشانه ها را از یک معلم خوب دانلود کن خودت هم بشین کنارش باهاش کار کن‌.

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
هر شب حتما براش یه جدول دوستی بکش با همه حروفی که خونده حروف رو با صداها ترکیب کنه این خیلی کمکش م ...

ممنونم جدول ازش میپرسم حفظی بلده دیگ نمینویسم ولی انجام میدم 

برامادرتون هم صلوات میفرستم روحشون شاد🖤💔

فقط بخاطر املا نمیزاره بره پایه دوم؟ یا درسای دیگه هم همینجوره؟

کلمات رو بزرگ رو کارت بنویس بهش نشون بده و با صدای بلند بخون و نشون بده ، بعد از خودش بخواه کلمه رو قشنگ نگاه کنه و بلند بخونه بعد بنویسه.

اول باید بتونن خوب بخونن تا بتونن خوب بنویسن

املاهای متنوع بگیرید ازش فقط املا شما گوینده ایشون نویسنده نباشه

و اینکه بذارید گاهی فرزندتون از شما املا بگیرند شما حتماً نیاز نیست کلمات سخت را غلط بنویسید کلمات ساده یا فعل جمله را غلط بنویسید مثلا رضا از مدرسه می آیی و  بذارید تصحیح کنند

و با گرایشش به کتاب خوانی دایره لغاتش را گسترش بدید 

هرچه بیشتر ببیند کلمات جلو چشمشون باشه بهتر براش جا میفته و در ذهنش حک میشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍