2777
2789
عنوان

باز توبه شکستم

440 بازدید | 43 پست

من خیلی وقت پیش تصمیم گرفتم یه عادت خیلی بد و غلطی رو ترک کنم یعنی رسما خواستم توبه کنم

دیروز بعد تقریبا ۴۰ روز باز تکرارش کردم

الان برای جبرانش باید چیکار کنم خیلی ناراحتم

خیلی خوب داشتم پیش میرفتم

اصلا برنامش بهم ریخت باز 

منم همینم نمیدونم واقعا

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی از اول شروع کنم خدا میبخشه؟

اره برو نگران نباش

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

فقط خودت رو سرزنش نکن بلکه خودت رو تشویق کن که ۴۰ روز رعایت کردی

دوباره از اول شروع کن اگه یه عادت خوب رو ۶۳ روز تکرار کنی معتادش میشی پس اگه یه عادت بد رو هم تا ۶۳ روز ترک کنی برطرف میشه به کلی و به انجام ندادنش عادت می کنی

اصلااااااا خودتو سرزنش نکن توبه مجدد و عزم بر تکرار نشدنش ،ببین چی باعث شد توبه رو بشکنی اونو از خودت دور کن ،میتونی ی تعداد صلوات یا زوره توحید هدین کنی به امام زمان علیه السلام و ایشون مدد بخوای ،راهت روشن 

فقط خودت رو سرزنش نکن بلکه خودت رو تشویق کن که ۴۰ روز رعایت کردیدوباره از اول شروع کن اگه یه عادت خو ...

اره خیلی خوب پیش رفتم داشت به ۵۰ روز هم می‌رسید بی سابقه بود اصلا ولی من میخوام برای همیشه این کار بذارم کنار 😭

ببینید راه توبه همیشه بازه شما سعی کنید مثلا به چه کسی اعتقاد دارید قسم همونو بخورید که این کارو مثلا تا یک ماه انجام نمیدم  سر همون ی ماه ک رسید دو باره مثل قبل قسم بخورید دوباره تا ی ماه اینطوریی کم کم دیگ از ذهن کمرنگ میشه

تیر ماهی