توخونه املا میگمبهش خیلی راهنماییش میکنم اصلا حواب بهش نمیگما ولی مثلا برا دانه ای باتاکید میگم دا نه ای اگ سرهم بگم دانه ای دنی مینویسه بعد ب معلمش گفتم گفت اشکال ندارع چندروز پیش خیلی باهاش تمرینکردم ی متن و باز نیاز ب تلاش شد پیام دادم معلمش گریه میکردم ک واقعا نمیدونم چیکار کنم گفت بذا من سرکلاس بهش توجه کنم ببینم چیکار میکنه فرداش املا خوب نوشت معلمش کفت فقط دستش کنده میترسهذعقب بیوفته با کمک من خوب نوشت
الان دیشب اینهمهتمرین کردم باز نیاز ب تلاش گرفته معلمش نوشته تو دفترش کنمیذارم بره پایه دوم اگ اینجوری باشه😭😭😭😭
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
عزیزم نشانه ها را درست یاد نگرفته کلیپ های آموزشی نشانه ها را از یک معلم خوب دانلود کن خودت هم بشین ...
نشاانه ها همین حروف الفبا میشه یا صداهای اَ اِ
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دختر منم املاش ضعیف بود تا کلاس دوم، بعدش اومدم قبل املا اول متنی ک میخواستم بهش املا بگم رو براش میخوندم و بهش میگفتم ببینه ک یاد بگیره کلمات رو، بعد ک املا میگرفتم همه رو یاد داشت
اگه خونه بازی داره هرکلمه رو روی یک آجر بنویس بعد بگو بخش کنه هربخش رو جداگانه رو آجر دیگه بنویسه و ...
ممنون❤️❤️
کمکش نکن روان بگو پشت هم بگو اینکه کمکش کنی و با تاکید بگی کارت رو خراب کرده
براش کتاب داستان کوچیک بخر بخونه با صدای بلند
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
دختر منم املاش ضعیف بود تا کلاس دوم، بعدش اومدم قبل املا اول متنی ک میخواستم بهش املا بگم رو براش می ...
امروز تمرین میکنم ممنون
مقوای سفید بگیر مربع مربعی ببر بعد با ماژیک روش تزکیب هارو بنویس مثلا مثل زی،ای،می،زو و... بعد یک کاموا رو وصل کن به یک جا که جلو چشم هس و با گیره مشکی هایی که واسه مو هست مقوا هارو وصل کن به کاموا ازش بخواه از روش بخونه روزی چندبار و هربار درس جدید داد قبلی هارو دربیار جدید درست کن وصل کن
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿