2777
2789
عنوان

چجوری املا پسرم کلاس اول خوب بشه همش نیاز ب تلاش😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 50 پست
خیلیییی سختت خیلییی من ی نوزادم‌دارم خودمم دانشجوام دیگ رد دادم‌بخدا روانی شدم😭

وای منم ی بچه کوچیک دارم... دوس دارم سر بذارم ب بیابون😔

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش همش میگم شاید گوشام‌نمیشنوه ولی بردم مشکلی نداشت ولی بشدتتتتتت حواس پرت میفرستمش ی خرید کنه یاد ...

خب این اختلال شنیداری داره.

چندتا کلمه بی ربط بهش بگو بعد چند دقیقه ازش بخواه همونارو تکرار کنه.

مثلا ۱۷، نارنجی، آرش، بالا، خوب

بعد ازش بخواه از اخر به اول بگه.

بعد دونه دونه کلمه اضافه کن یا تغییر بده

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
خودش همش میگم شاید گوشام‌نمیشنوه ولی بردم مشکلی نداشت ولی بشدتتتتتت حواس پرت میفرستمش ی خرید کنه یاد ...

بهش بگو مثلا مادر از چه دوستایی تشکیل شده مثل م با ا میشه ما وبقیه به همین شکل بگو همه ی کلمات از چند تا دوست درست شدن باید با دوستاشون بیان مثل س باو میشه سو ر با ه میشه ره همینجوری بگو بلند صدا کشی کنه و بلند بنويسه تا ترکیبو یاد بگیره باید خیلی باهاش کار کنی هر شب دیکته بگو براش جایزه تعیین کن تشویقش کن به خوندن زیر نویس تلوزیون یا تو خیابون اون موقع مشتاق یادگیری میشه فقط جدول ترکیبو با ید هر شب بنویسه و بلند بخونه شما فقط میگی حفظه باید ظاهر ترکیبو زیاد نگاه کنه با کارت های ترکیب واپیکیشن کوشا ومیشا وویدئو از آپارات دانلود کن حروفو ترکیبو دوباره نگاه کنه جذبش میشه

در زندگیم چیزهایی را تجربه کرده ام که اگر در گذشته خوابش راهم میدیدم تا چند روز خوابم نمیبرد ولی حالا همه ی آنها تبدیل به تجربه شده ومن جدید را ساخته که حتی بدترین طوفان‌ها هم تکانش نمیدهند

اگر اختلال شنیداری داره باید یه فکری براش بکنی ولی این بچه دستش کنده انگار 

نشانه همون حروف الفبا هستن 

یه برگ عاچار یا مقوا بردار مربع کوچیک کوچیک برش بزن رو هر مربع یه حرف الفبا بنویس از هر نشانه حداقل سه تا بنویس داشته باشه بعد یه کلمه انتخاب کن بگو پسرم با اینا برام بنویس مثلا مدرسه  اون باید همه الفبا حتی کسره و اینارو بچینه کنار هم من این روش فوق العاده رو دخترم جواب داد  

زمان برات مهم باشه انقد زیاد وقت نده وقتی املا میگی جاموند میگی اینو ول کن بعدی بنویس