2777
2789
عنوان

شوهرم گفت شبا روتو بکن اونور بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 11613 بازدید | 209 پست

چقدر شوهرت عوضیه خاک تو سرش 

اگه دلش نمیخاد برات پول خرج کنه غلط می‌کنه راجبت اینطوری حرف میزنه و ازت ایراد میگیره

اگه مرده پول بده بهت ببرت دکتر دندون هاتو درست کنه

اگه نمیخاد خرج کنه برا تو که زنشی و تنها کسی هستی که تا آخر عمرش باهاشی غلط کرد فکر زن گرفتن افتاد 

شوهرت هنوز نفهمیده زندگی مشترک یعنی چی با وجود بچه ای هم که ازت داره 

لا اقل برا تو ارزش قائل نیست برای بچش ارزش قائل باشه که مادرشی و مامان پسرشی و داری بزرگش میکنی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برو بادهمسرت صحبت کن بگو تو که برای زندگیمون کاری انجام نمیدی حداقل بزار من کار کنم تا خرج خودمو بدم ( شما که اکثرا بیرونی حالا بهتر نیست برای کار بیرون باشی؟)

چطوری میتونی این زندگی تحمل کنی باهاش بجنگ تا بتونی بری سر کار به خودت برسی حداقل ها رو که میتونی برای خودت فراهم کنی

عزیزم برو بادهمسرت صحبت کن بگو تو که برای زندگیمون کاری انجام نمیدی حداقل بزار من کار کنم تا خرج خود ...

نه بابا همش بیرون نیستم که صبح پسرمو میزارم باید زود برگردم ظهرم میرم دنبالش. عصرا هم میبردمش بیرون یدور میزدیم که شوهرم بدش میاد اون روزم بحثمون شد گفت بلدی بری ولگردی نمیتونس مشقای بچه رو بگی 

خب ما ماشین نداریم مارو هیچ جا نمیبره اینجا هم کسی رو ندارم برم یساعت خونش بشینم مجبوریم بریم بیرون یدورِ الکی بزنیم

سردارم خداحافظ......
چقدر شوهرت عوضیه خاک تو سرش اگه دلش نمیخاد برات پول خرج کنه غلط می‌کنه راجبت اینطوری حرف میزنه و ازت ...

دقیقا الویتش منو بچه نیستیم فقط خودش مهمه.

تو این چندسال ندیدم دندون درد داشته باشه اما یادمه یه شب دندون درد گرفت نصف شب با آژانس رفت دندونپزشکی شبانه

حالا من تو بارداری و شیردهی چه دندون دردایی که نمیکشیدم باورت نمیشه تا صبح تو خونه راه میرفتم مشت مشت ژلوفن میخوردم دیگه از شدت درد بچه ی تو شکمم یادم رفته بود. تو شیر دهی یادمه کلیدم نداشتم اونموقع ها نمیذاشت پامو بزارم بیروون یروز که داشتم از دندون درد میمردم درو پیچ گذاشتم یا بچه  تو بغل رفتم درمانگاه گفتم دندونم داره منو میکشه توروخدا اینو واسم بکشید که گفتن دکتر نیس از ترس اینکه دزد نیاد یا شوهرم نفهمه برگشتم و دوباره قرص خوردم همش قرص و درد که آخرشم همشون ریختن و ریشه ها موندن که خیلیاشو کشیدم

سردارم خداحافظ......

عزیزم اگه واقعا از زندگیت خسته ای و دوسداری طلاق بگیری از این وضع زندگی خلاص بشی 

میتونی چند روز شوهرتو تعقیب کنی 

صد در صد بهت خیانت میکنه 

و ازش فیلم و عکس بگیری 

مطمئنن مردی که ماه بع ماه سمت زنش نمیره از جای دیگه تامین میشه وقتی رفتن داخل خونه زنگ بزنی پلیس بیاد صورت جلسه کنه و با این کار حضانت بچت و بگیری بری سراغ زندگی خودت، 

هر زنی جذابیت های خاص خودشو داره 

هزار تا مرد خوب هست که مسلما عاشق تو میشع 

کلی عشق خرجت میکنه کلی پول خرجت میکنه 

میتونی پرستار یه سالمند بشی و‌با بچت اونجا کار کنی 

و داخل یه رابطه سالم هم باشی تا بفهمی چقدر خواستنی هستی ولی شوهرت نمیخوادت 

تا ته دنیام با این ادم بمونی بدتر میشه که بهتر نمیشه 

هر روز پژمردع تر میشی 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ازدست شوهرت

خنده دار بود گلم؟

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
خیلیییییییی😂😂😂😂😂😂😂منم ازبوی دهن چندشم میشه😂

گفتم حالا بپرسم ازخجالتت نمیتونی جواب پیاممو بدی دیدم ماشاءالله روت بسیااار زیاده

اینکه به درد دیگران میخندی درست نیستا هرکی یه بدی و خوبی داره یعنی چی اینهمه شکلک خنده میذاری 

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
گفتم حالا بپرسم ازخجالتت نمیتونی جواب پیاممو بدی دیدم ماشاءالله روت بسیااار زیادهاینکه به درد دیگران ...

خب لنتی شوهرش خیلی خنده دار حرفشو بیان کرده

تقصیر اون شوهرشه😂😂😂😂😂

اعتماد بنفس داره دیگه مثل منم بی دندون نشده. اگه خوب نبود اون دختری که من عکسشو دیدم باهاش دوست نمیش ...

مگه دختر چ شکلی بود

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
خب لنتی شوهرش خیلی خنده دار حرفشو بیان کردهتقصیر اون شوهرشه😂😂😂😂😂

هرچقدرم بگی شوهرش خوب بیان کرده واینا ،جایز نیس به این حرفاش شکلک خنده بذاری،شوهرش آدم درستی نیست ،دیگه حرفاش بماند چطوری بیان میشن تو واقعیت...

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞