2777
2789
عنوان

شوهرم گفت شبا روتو بکن اونور بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 12027 بازدید | 211 پست
حتی اگر بری خونه مردم هم کار کنی و پول جمع کنی از این مرد نجس بهتره

اره بخدا من اگه دندونام صاف و مرتب باشه خودمم حالم خوبه. باید بگردم یجای قسطی پیدا کنم. از فردا میرم همه دندونپزشکیای محل شاید یکی قسطی راضی شد

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا اینکه برو سر کار پولاتو برای خودت خرج کن

نمیزاره که بابا... خیلی عوضیه خودش و مادرش جفتشون بد دل و شکاکن

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹

اره بابا آشغال حتی عکس منم دیده بود گفته بود زنت چقد زشته نگو گوشی این همش دست اون بوده من همیشه بلا ...

اخه چرا مجرد میره با متاهل؟ینی رابطه جنسی هم داشتن؟ از همه جا دردناک ترش اونجایی که گفتی شوهرت بهت گفته حیف از دست دادمش  

یاده بابام افتادم 

اونم با یکی خیانت میکرد به مامانم زنه مرد دوبار باهم تنها بودیم بهم گفت اون فرشته بود حیف که از دست دادمش هیچی به بابام نگفتم ولی دلم برا مظلومیت مامانم کباب شد 

برگشت به آزادی🕊

کاش یه دندانپزشک برای رضای خدا بهت کمک میکرد

خدا خیرش بده اونی هم که واسم کشید قسطی بهش خورد خورد دادم اما درست کردنیا رو گفت نمیتونم  اونموقع چقد گفت بیا  مصنوعی کن من نرفتم

اخه چرا مجرد میره با متاهل؟ینی رابطه جنسی هم داشتن؟ از همه جا دردناک ترش اونجایی که گفتی شوهرت بهت گ ...

خدا ازشون نگذره

اره دیگه انگار گفته من میخوام مال خودت باشم و با شوهرم بوده خاک بر سر

عزیزم همون کاربر آسمان هستی ؟ که پدر زحمت کشی داشتی لیف می‌فروختن ؟

اره گلم