دیشب من خیلی خوابم میومد زودتر گرفتم خوابیدم پسرمم با گوشیم بازی میکرد سرماهم خورده چندشب حالش خوب نبود تا صبح چندبار بیدار میشد. امروز پسرم گفت مامان دیشب چندبار تکونت دادم بیدار نشدی یهو شوهرم از اونور گفت دهنتم یه متر باز بود و بو میداد آدم نگات میکرد میترسید شبا روتو کن اونور بخواب حالمونو بهم نزن منم گفتم خب چیکار کنم دندونام همه خرابه و سینوزیتم دارم شبا سرمو میزارم روبالش انگار راه بینیم بسته میشه. خیلی خجالت کشیدم اولین بارش نیس همیشه میگه. اصلا سمتم نمیاد اوایلم میگفت والا ادم میخواد بیاد شبا سمتت قیافتو میبینه منصرف میشه
حالم از خودم بهم میخوره بخدا همه دندونام ریخته و چندتایی هم که مونده پوسیده یا باید این چندتا رم بکشم و مصنوعی کنم یا روکش که هزینش خیلی میشه و اینم پول نداره داشته باشه هم خرجم نمیکنه...
همش میگم اگه اینجوری نبودم خیانت نمیکرد😔
لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹
چطور پولشو خرج زنای خراب میکنه برای شما پول نداره برو دنبال درست کردن دندونات ازش خورد خورد پول بگیر ...
دیگه وقتی منو نمیخواد و اینجوری هرچی به دهنش میاد چیکار کنم دندونای خودش مرتب و تمیز من تاحالا ندیدم بره دندونپزشکی
لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اسی شما همون کاربر آسمانی درسته ؟؟؟هنوز خونه مادرشوهرتی ؟؟؟ همسرت میره سر کار ؟؟اون دخترم مسلما به خ ...
اره یا دیده این طلاق بده نیس بره اونو بگیره بیخیال شده. شوهرم که هی میگفت من ولش کردم اما من باور نمیکنم چون تا چند وقت شوهدم تو خودش بود و حالش بد بود
برن به درک
من جای شما بودم حتما دندونام رو درست میکردم نه بخاطر حرف شوهر بخاطر خودم چون عفونت زیاد میاره به قلب ...
بخدا از خدامه یعنی یکی از آرزوهامه که یروز بتونم بخندم. جلوم وقتی یکی راحت میخنده و دندوناش پیدا میشه حسرت میخورم میگم خوشبحالش اما من همش دستم جلو دهنمه که سیاهی دندونم پیدا نباشه یا زیاد بخندم لثه هایی که دندوناشو کشیدم پیدا میشه.
یا خیلی دوس دارم سیب و خیار بخورم
شاید این چندتارم کشیدم مصنوعی کردم
اره بابا آشغال حتی عکس منم دیده بود گفته بود زنت چقد زشته نگو گوشی این همش دست اون بوده من همیشه بلاک بودم... یا شوهرم منو کتک میزده به شوهرم میگفته گناه داره نزنش شوهرمم چندبار تو دعوا گفت حیف که از دست دادمش