2777
2789
عنوان

شوهرم گفت شبا روتو بکن اونور بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 12016 بازدید | 211 پست
اسی شما همون کاربر آسمانی درسته ؟؟؟هنوز خونه مادرشوهرتی ؟؟؟ همسرت میره سر کار ؟؟اون دخترم مسلما به خ ...

از وقتی اومدم نینی سایت فوبیا گرفتم مرد متاهل بیاد سمتم نفهمم متاهله اینستامم پاک کردم ادم میترسه 

برگشت به آزادی🕊

چطور پولشو خرج زنای خراب میکنه برای شما پول نداره برو دنبال درست کردن دندونات ازش خورد خورد پول بگیر ...

دیگه وقتی منو نمیخواد و اینجوری هرچی به  دهنش میاد چیکار کنم دندونای خودش مرتب و تمیز من تاحالا ندیدم بره دندونپزشکی 

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاحالا دکتر نرفتم اما خودم میدونم دندونامه اصلا مشخصه اکثرا سیاه شدن

من جای شما بودم حتما دندونام رو درست میکردم نه بخاطر حرف شوهر بخاطر خودم چون عفونت زیاد میاره به قلب هم میزنه دندون خراب 

مصنوعی هم بزاری بد نیست 

برگشت به آزادی🕊

اسی شما همون کاربر آسمانی درسته ؟؟؟هنوز خونه مادرشوهرتی ؟؟؟ همسرت میره سر کار ؟؟اون دخترم مسلما به خ ...

اره یا دیده این طلاق بده نیس بره اونو بگیره بیخیال شده. شوهرم که هی میگفت من ولش کردم اما من باور نمیکنم چون تا چند وقت شوهدم تو خودش بود و حالش بد بود

برن به درک

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹

من جای شما بودم حتما دندونام رو درست میکردم نه بخاطر حرف شوهر بخاطر خودم چون عفونت زیاد میاره به قلب ...

بخدا از خدامه یعنی یکی از آرزوهامه که یروز بتونم بخندم. جلوم وقتی یکی  راحت میخنده و دندوناش پیدا میشه حسرت میخورم میگم خوشبحالش اما من همش دستم جلو دهنمه که سیاهی دندونم پیدا نباشه یا زیاد بخندم لثه هایی که دندوناشو کشیدم پیدا میشه.

یا خیلی دوس دارم سیب و خیار بخورم

شاید این چندتارم کشیدم مصنوعی کردم

مامانش حتی یبار تو جمع کن چون بموقع مسواک نمیزنه حتما دندوناش خراب شده. بحث دندون بودمنم خیلی ناراحت ...

درد اصلی اینه شوهرت نون اور نیست

اگر سرکار میرفت ،یه دوقرون میذاشت کف دستت الان هیچ مشکلی نداشتی

شوهرت بیکاره ،خرج خورد و خوراکتونو کی میده؟

سر خورد و خوراک به خانواده شوهر فشار بیاری 

همون مادر شوهرت ،بازور و کتک میفرستش سرکار

.

اره یا دیده این طلاق بده نیس بره اونو بگیره بیخیال شده. شوهرم که هی میگفت من ولش کردم اما من باور نم ...

غلط کرده که گفته خودم ولش کردم حالا گیریم بمونه باهاش جی داره خرجش کنه اینجوز هرزه ها پولی هستن وقتی همسرت پول دندون پزشکی همسرشو نداره داره واسه اونا خرج کنه😤😤😤

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
دختره مجرد بود ؟؟؟ میدونست شوهرت متاهله؟ ای خدا

اره بابا آشغال حتی عکس منم دیده بود گفته بود زنت چقد زشته نگو گوشی این همش دست اون بوده من همیشه بلاک بودم... یا شوهرم منو کتک میزده به شوهرم میگفته گناه داره نزنش شوهرمم چندبار تو دعوا گفت حیف که از دست دادمش

بخدا از خدامه یعنی یکی از آرزوهامه که یروز بتونم بخندم. جلوم وقتی یکی راحت میخنده و دندوناش پیدا می ...

مامانم ۴۸ سالگی مصنوعی کرد لثه اش همش عفونت میکرد دندونا خیلی اذیتش میکردن رفت تهران با یک قیمت مناسبی هم مصنوعی کرد خیلی نچراله مشخص نیست مصنوعیه

برگشت به آزادی🕊

دیگه وقتی منو نمیخواد و اینجوری هرچی به دهنش میاد چیکار کنم دندونای خودش مرتب و تمیز من تاحالا ندید ...

به زور هم شده ازش پول بگیر خوب. برو دندون پزشکی بپرس کجا قسطی درست میکنن هزینش چقدر میشه پیگیر درست کردن دندونات باش وقتی ببینه دنبالشی شاید پول داد