2777
2789
عنوان

شوهرم گفت شبا روتو بکن اونور بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 12026 بازدید | 211 پست
چطور میخواد جلوی کار کردنتو بگیره ،چرا وایمیستی که اون بهت اجازه بده یا نه اگه شرایط یه زندگی معمول ...

بدتر از خودش مادرشه والا با بچه میریم  بیرون یدور بزنیم چشمش درمیاد. وقتی راضی نمیشه چیکار کنم میگه میخوای کار کنی طلاق بگیر برو خونه ننت

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹

خیریه ها مگ برا پول چاپیدن‌ نیستن؟ درمانگاهم بلدن بزنن؟

نه بابا اینجا درمانگاه خیریه داره قیمتاش مثل بیرون فرقی نداره فقط اونایی که خودشون بتونن بکشن رو دونه ای ۱۵۰ میکشن

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره به حدی شدید بود که صورتمم درد میکرد آن قرصو داد با یه آمپول خوب شدم

من چندماه پیش آمپول زدم خوب بودم یمدت دوباره شروع شد. تاحاا واسه سینوزیت دکتر نرفتم

من چندماه پیش آمپول زدم خوب بودم یمدت دوباره شروع شد. تاحاا واسه سینوزیت دکتر نرفتم

آمپول زیاد نزن کروتون داره ضرر داره این قرصو بپرس بخر من سه هفته پیش برای عفونت سینوس رفتم اینو داد خوب شدم از درد صورتم نمی‌تونستم بخوابم

دقیقا مثل من از اینور قربون صدقم می‌ره از اونورم خیانت می‌کنه کثافتای جامعه

نمیدونم چشونه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مامانش حتی یبار تو جمع کن چون بموقع مسواک نمیزنه حتما دندوناش خراب شده. بحث دندون بودمنم خیلی ناراحت ...

جنس دندونات خوب بوده

جنس شوهر کثافتت خراااب بوده ک بهت پول نداده و  باعث شده دندونات خراب شه هم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

میخوای حقیقت زندگیت رو بهت بگم؟

مشکل دندونا و چهره ی تو نیست مشکل شوهرت و انتخاب اشتباهته. آدم اشتباهی رو برای زندگی انتخاب کردی همین . کسی که ذات و شعور نداره

و گرنه آدمی رو دیدم ک تمام دندوناش خراب بوده و اصن دندون نداشته بینی بزرگ پوست خراب و و و 

ولی شوهرش شاه رگشو میزده واسش.

اصن عشق ربطی به این چیزا نداره . انقدرم جلو شوهرت مظلوم نباش

پیرینسس🎀🤍

نه بابا اینجا درمانگاه خیریه داره قیمتاش مثل بیرون فرقی نداره فقط اونایی که خودشون بتونن بکشن رو دون ...

ماتوشهرمون فقط تامین اجتماعی داریم که رایگان بکشه

ولی نوبت گیری ازش ،شکستن شاخ غوله

.

سلام اسی خوبی

یه پیشنهاد دارم موهات بلنده؟

اگر بلنده و رنگ نشده موهات بفروش برو دندون بزار

کم کم به خودت برس

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
بخدا من روم نمیشه به کسی اینجوری بگم دلشو بشکونم.

عزیزم طلا نداری بفروشی خرج دندونات کنی ؟

آخه دندون تو زیبایی واقعا تاثیر داره از اون طرف بوی بد دهان واقعا ازار دهنده هست

بقرآن قسم اگه فقط و فقط یک بار شوهرم چنین گوهی بخوره شده تو پارک چادر بزنم بخوابم طلاق میگیرم عجب آدم نفهم و بیشعوریه چه حرفهای سنگینی میزنه به سنگ بگی پودر میشه چرا نمیرینی بهش مرتیکه رو توام تخریبش کن روش عیب بزار بگو اونجات اندازه هسته خرمائه این موضوع نقطه ضعف مرداست بگو یه دونه از اونا مصنوعی بخر لاقل این چیه آخه بو میدی دهنت بو میده گاهی نزدیکش شو بعد یهو عوق بزن برو دسشویی بعد بیا بیرون بگو نمیدونمذرا جدیدا نزدیکت میشم تهوع شدید میگیرم نزدیکم نیا بعذ از اونورم به خودت برس فقط بکوبش تخریبش کن