2777
2789
عنوان

شوهرم گفت شبا روتو بکن اونور بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 11328 بازدید | 209 پست
گفتم حالا بپرسم ازخجالتت نمیتونی جواب پیاممو بدی دیدم ماشاءالله روت بسیااار زیادهاینکه به درد دیگران ...

بیشعوره  ولش کن  گاوه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
هرچقدرم بگی شوهرش خوب بیان کرده واینا ،جایز نیس به این حرفاش شکلک خنده بذاری،شوهرش آدم درستی نیست ،د ...

بخدا من خیلی برای این خانوم ناراحتم همیشه توفکرشم 

اما این دختر خیلی مظلومه داره این حرفام بیان میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس محل سگ بهش نده فک کن مرده فقط باپسرت خوش باش دیگه آب نمک و آب پیاز که پول نمی‌خواد برای سینوزیت خ ...

آب پیاز بخور یا خوردن؟ بعد چندروز باید انجام داد

سینوزیت دارم بدجوررر

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
آب پیاز بخور یا خوردن؟ بعد چندروز باید انجام دادسینوزیت دارم بدجوررر

عزیز اون کاربریمو به خاطر پست سیاسی بستن من سینوزیتم خیلی شدید بود درد داشت صورتم با بخور دادن پیاز و اون قرصی که عکسشو گذاشتم خوب خوب شدم

عزیز اون کاربریمو به خاطر پست سیاسی بستن من سینوزیتم خیلی شدید بود درد داشت صورتم با بخور دادن پیاز ...

ممنون عزیزم، ولی قرص کدومه

بعد چندبار باید بخور داد؟ ، من با باد سردرد و ترشح پشت حلق و بینی هم دارم یعنی نابودم واسه خودم 

ممنون عزیزم، ولی قرص کدومهبعد چندبار باید بخور داد؟ ، من با باد سردرد و ترشح پشت حلق و بینی هم دارم ...

عکس قرصو صفحه های قبل تو همین تاپیک گذاشتم من خودم چهار پنج بار بخور دادم و ای نمک قرقره کردم 

عکس قرصو صفحه های قبل تو همین تاپیک گذاشتم من خودم چهار پنج بار بخور دادم و ای نمک قرقره کردم

بازم ببخشید ولی این قرصو روزی 2بار میخوردی؟ 

بیشعوره ولش کن گاوه

میبینی هی من بهش میگم کارت زشته باز هزارتا شکلک خنده میذاره

به عقلش شک کردم گفتم حتما بچه مدرسه ای هست دیدم تاپیکاش ازشوهرش میگه 

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
یه جمله از مادر جوجه ها😂

گمشو بینم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

تاپیکای قبلتو خوندم چقد دلم گرفت .

قبل اینکه بیای خونه مادرشوهرت زندگیت بهتر بود حداقل گاهی وقتا خوشحال بودی 

چقدر حیف واقعا 😔💔

انشالله یه پولی گیرتون بیاد برید از اونجا 

غصه نخور عزیزم روزای بد همیشگی نیست .تموم میشه روزای خوبم میرسه❤

نه بابا همش بیرون نیستم که صبح پسرمو میزارم باید زود برگردم ظهرم میرم دنبالش. عصرا هم میبردمش بیرون ...

عزیزم شما کاربر آسمان و مهتاب هستی؟ 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰