2777
2789
عنوان

شوهرم گفت شبا روتو بکن اونور بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 11613 بازدید | 209 پست
بابا هزینه های دندنپزشکی خیلی بالاس. پارسال یه دندونپزشک گفت لااقل بیا این چندتارم بکش مصنوعی کن

حق داری واقعا زیاده ولی بازم چند جا سوال کن ببین میتونن درست کنن که کم کم درستشون کنی حیفه بخوای بقیه شونو بکشی پشیمون میشی،

برا سینوزیتت هم برو دکتر که شبا راحت بخوابی در کل بخاطر خودت به حرفای شوهرت اهمیت نده چون این مشکلم نبود یچی دیگه برا گفتن پیدا میکرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره اتفاقا چندسال پیش یه دکترم گفت این چندتارم بکش مصنوعی کن. میترسم نتونم نگه دارم اونم الان گرون ...

تحمل می کنی. مادر بزرگ من لثه هاش خیلی کوتاهه و اذیت می شد ولی گذاشت و تحمل کرد. الان عالیه. مجبورش کن برات خرج کنه تا دیگه ناز نکنه. نکبت

خیلی بی لیاقته شوهرت واقعا

اصلا چجوری دلش میاد. بعد که رفت بیرون از پسرم پرسیدم دهنم خیلی باز بود؟  اونم گفت اره بابا گفت اه چه بوی بدی میاد از دهنش

خب میتونه خیلی بهتر بگه یا پول بده بگه برو یه خوشبوکننده ای چیزی بگیر برو دندوناتو درست کن

سردارم خداحافظ......
من تو عمرا به کسی ایرادشو نگفتم اصلا نمیتونم. خودشم سرتا پا ایراده اما یبارم به روش نیاوردم

با هر کی باید مثه خودش حرف زد وقتی ازت ایراد میگیره تو هم بکوبونش شوهر منم اوایل خیلی منو می‌کوبند میگفت اونجا سیاهه فلان بو میده .... با هام رابط هم نداریم منم بهش گفتم یه هسته خرما اون شیکم گنده پشمالوت و پاهای بو گندوت که این حرفا رو نداره اول یه آینه جلو خودت بزار بعد زر بزن دپ سانتی دیگه دهنشو بست

برو سر کار 

به خودت برس 

قیافه هم برا خانما یه سرمایه هست نزار از قیافه بیفتی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

مرتیکه کثافت بی وجود لیاقت تورو نداره اوجا بودم یکی محکم میخوابوندم در دهنش

اصلا اگه آردم و باادب میگفت ناراحت نمیشدم حقم میدادم بهش اما وقتی پول نیس چیکار کنم. 

کاش یچیزی بود دهنو خوشبو میکرد

سردارم خداحافظ......