2777
2789
عنوان

شوهرم گفت شبا روتو بکن اونور بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 12021 بازدید | 211 پست
اصلا چجوری دلش میاد. بعد که رفت بیرون از پسرم پرسیدم دهنم خیلی باز بود؟ اونم گفت اره بابا گفت اه چه ...

قرص مترونیدازول بخور 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خریت کررم ۱۵ تا کشیدم اما خب همش ریخته بود ریشع بود فقط

اسی باید یه فکر اساسی کنی

این زندگیو جمع کنی

هزارتا مشکل توشه

همشم از بیشعوری شوهرته 

خوردو خوراکتونو از مادر شوهر بردارین 

دیگ از بیکاری پسرش ذله شه 

بفرستش سرکار

این فقط از مادرشوهر بیشعورت برمیاد

.

🥺خب پیشش نخواب کامل به خودت برس لباسهای قشنگ بپوش آرایش قشنگ کن ولی پیشش نخواب

بخدا ماه تا ماه سمتم نمیاد. اینجوری گفت خودمم بدم اومد ازخودم

وقاعا دندون تو زیبایی خیلی مهم من همیشه دستم جلو دهنمه یا موقع خندیدن مواظبم دندونام پیدا نشه

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹

شآید مشکل معده داری گل من برو دکتر

تاحالا دکتر نرفتم اما خودم میدونم دندونامه اصلا مشخصه اکثرا سیاه شدن

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹

اسی شما همون کاربر آسمانی درسته ؟؟؟هنوز خونه مادرشوهرتی ؟؟؟ همسرت میره سر کار ؟؟اون دخترم مسلما به خاطر پول بوده با همسرت که دیده از این آبی گرم نمیشه ولش کرده خدا نگذره از این خدا بیخبرا چه مرد چه زن اینا از وجود خدا بیخبرن یا استغفراالله انکار میکنن وجودشو وگرنه خیانت انقدر راحت نیست وقتی قلبت مملو از عشق خدا باشه 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
اصلا اگه آردم و باادب میگفت ناراحت نمیشدم حقم میدادم بهش اما وقتی پول نیس چیکار کنم. کاش یچیزی بود د ...

چطور پولشو خرج زنای خراب میکنه برای شما پول نداره برو دنبال درست کردن دندونات ازش خورد خورد پول بگیر دندونات قسطی درست کن

اسی باید یه فکر اساسی کنیاین زندگیو جمع کنیهزارتا مشکل توشههمشم از بیشعوری شوهرته خوردو خوراکتونو از ...

مامانش حتی یبار تو جمع کن چون بموقع مسواک نمیزنه حتما دندوناش خراب شده. بحث دندون بود

منم خیلی ناراحت شدم گفتم نه جنس دندونای من خوب نیس تا یخورده میپوسه میریزه

پولش کجا بود. اون ۱۵ تا دندونم قسطی کشدیم اونم دندونپزشکه دید همش درد میکشم و عفونت داره دلش سوخت قب ...

ببین از این به بعد از این حرفا زد

شروع کن به غر زدن اینقدر حرف بش بزن ک‌دهنشو‌ ببنده و دفعه دیگ جرئت نکنه دهنشو باز کنه

فوقش میخواد چیکار کنه ازش نترس

اون باید شرمنده تو باشه

زندگی تو ته تهشه ازش نترس

جیغ داد کن پول ازش بگیری

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا ماه تا ماه سمتم نمیاد. اینجوری گفت خودمم بدم اومد ازخودموقاعا دندون تو زیبایی خیلی مهم من همیشه ...

والا تقصیر تو نیست.

بگو اینم از طرز زن نگه داشتن خودته که من دهنم بو میده

بگو به خاطر بچه‌ی تو کلسیم بدنم رفته و دندونام خراب شده 

اگه آدم بودی به جای این حرفا بهم می‌رسیدی که خجالت میکشم جایی بخندم حتی

اصلا اگه آردم و باادب میگفت ناراحت نمیشدم حقم میدادم بهش اما وقتی پول نیس چیکار کنم. کاش یچیزی بود د ...

عزیزم شوهرت بیشعوره ..

به خاطر اون نه به خاطر خودت به خودت برس 

راه هست ولی اگه دندون خراب داشته باشی باید درس کنی  

پس انداز اینا داری بری خودت درستشون کنی؟

رو اعتماد به نفست خیلی تاثیر میزاره 

لطفا لایک نکنید❤

نه سلامت داشتبم که اونم پولی شده انگار سالی یه تومن شده

نمیدونستم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖