2777
2789
عنوان

شوهرم گفت شبا روتو بکن اونور بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 11328 بازدید | 209 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره اتفاقا چندسال پیش یه دکترم گفت این چندتارم بکش مصنوعی کن. میترسم نتونم نگه دارم اونم الان گرون ...

عادت میکنی چیز خوب بزار اگه هزینه درس کردن نداری این بهترین راهه دیگه دهنتم بو نمیده

میتونم بپرسم خیانتش درچه حده نمیتونی جلوشو بگیری

چندسال پیش منوجه شدم. دوسال با یه دختره بود درحد زن و شوهر...

عکسش دختررو دیدم خیلی قشنگ بود دیگه گفتم جدا شدن فک کنم دختر خسته شده بود الانم نمیدونم دوباره خیانت میکنه یا نه

سردارم خداحافظ......
اره اتفاقا چندسال پیش یه دکترم گفت این چندتارم بکش مصنوعی کن. میترسم نتونم نگه دارم اونم الان گرون ...

نننننننننننننننننن

دندون سالمو نکشیا

کل لثه هات میره باید سوپ و مایعات بخوری فقط

.

اگه طلا داری بفروش یا وام بگیر اول دندوناتو درست کن.مگه چند سالته که میخولی بکشی.میخوای پیرزن شی؟

۱۵ تا کشیدم تا الان.

الان بالا ۶تا مونده پایین ۸تا

ابجیم میگه خاک تو سرت چرا کشیدی اونارم باید درست میکردی 

سردارم خداحافظ......
همش میگه خونه باباتم همین بودی

عزیزم شما لثه هاتون مشکل داشته که توی این سن دندون هاتون از بین رفته فایده هم نداره این جوری خیلی دیدم باید بکشید دندون مصنوعی بذارید یا کارهای دیگه که مسلما هزینه اشون خیلی زیاده دوما خیانت به خاطر این چیزا نیست یادتون باشه به زیباترین و بهترین زنهای دنیا هم خیانت شده

مهریم مبلغی نیس سفر کربلاس... جای اینکارا حتما میره سراغ یکی دیگه

چرا اینقدر دست پایین گرفتی نه مهریه داری نه خونه مستقل نه نفقه نه یه شوهر با شعور خدا صبر بهت بده چیز دیگه ای نمیتونم بگم