2777
2789
عنوان

پسرم و شوهرم بدجوری دلمو شکوندن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6729 بازدید | 184 پست
مامان دقیقا با برادر بزرگم همین کارو کرد همی می‌گفت حق داری ازش پیش ما دفاع میکرد لوسش کرد الان همه ...

بله همه اینها برمیگرده به تربیت مادر،

مادری که از الان به بهانه سن بلوغ بچه رو لوس کنه در واقع برای اینده ی جوون تن پرورو لوس به بار میاره که حتی اگه این فرد مستقل هم بشه چون از اول بهش نگفتن بالا چششون ابرو با شریک زندگیشون هم به مشکل میخورن 

لازم که به فرزندانمون مسئولیت بدیم حتی درحد یه جوراب شستن تا فرزند یاد بگیره که تو زندگی یه مسئولیت هایی داره وظیفه پدرو مادر نیست که کارهای اون انجام بدن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه عزیزم مگه من نوجوان ندیدمداداش من مردیه واسه خودش از بچگی تا الان رو حرف مامانم حرف نزد

وقتی ماشین لباسشویی نداری خودش باید لباساشو بشوره. وظیفه شما نیست واقعا لباس ۵ نفرو با دست بشوری. بچه که نیست. باباش هم لباساشو باید خودش بشوره. همین جور که الگوی بده، خوبم باشه

تربیتشون سخته

اصلا به نظر من شایده مثلا بین صد تا با یدونه پسر بشه کنار اومد واسه همین من شدیدا فوبیا دارم خدا قهرش نگیره ولی خیلی میترسم  یه زمانی بچم پسر بشه دوست دارم خدا فقط دختر بهم بده

تقصیر شما نیست عزیزم چرا گفتی تقصیر منه

شما باید برین تو لباسای پسر دوازده سال بگردین ببینین تمیز یا کثیف؟ خودش باید بیاد بگه مثلا مامان اینو بشور

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
حقشه وقتی شوهرش اینطوری بود ۳تا بچه میخواست چیکار.دلت واسه اینجور آدما نسوزه

نگو این جوری هرکسی یه شرایطی داره 

یعنی الان یه مرد یا فرقی نمیکنه یه زن باید بی عیب بی‌عیب باشه تا بچه داشته باشه 

مگه آدم بی عیب وجود داره . هر کسی به یه شکلی 

شوهرش حتما خوبی‌های هم داشته که به بدی های بچربه و این خانم تصمیم گرفته بچه داشته باشه ازش

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اصلا به نظر من شایده مثلا بین صد تا با یدونه پسر بشه کنار اومد واسه همین من شدیدا فوبیا دارم خدا قهر ...

من یه پسر دارم جاریم و خواهر شوهرم بچه هاشون همه دخترن به من گاهی میگن ما این جوری به بچمون گفتیم گوش کرد تو حتما نمیگی نمیدونن که چقدر سخته واقعا پسر بچه ها حرف گوش نمیکنن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

خواهش راجب اون رفتاری که گفتین از انیمیشن میگه داداشم منم 10 سالشه همیشه کارش اینه جملات توی فیلم رو ...

بله پسر منم متاسفانه  از باب اسفنجی یاد گرفته هرکار میکنم هم ترک نمیکنه این انیمیشن رو 🤦‍♀️

بله پسر منم متاسفانه از باب اسفنجی یاد گرفته هرکار میکنم هم ترک نمیکنه این انیمیشن رو 🤦‍♀️

حواسش رو یجوری پرت کنید هر چند خودمم بچه بودم عاشق کارتون فوتبالیست ها بودم 

یعنی همیشه من و دوستام محو اون لحظه ای بودیم که سوباسا میخواست گل بزنه 😂😂

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس
حواسش رو یجوری پرت کنید هر چند خودمم بچه بودم عاشق کارتون فوتبالیست ها بودم یعنی همیشه من و دوستام م ...

اره بچه ها کاشق کارتون دیدنن..خدا ان شاالله  همه شما بچه ها و بچه منو عاقبت بخیر کنه

اره بچه ها کاشق کارتون دیدنن..خدا ان شاالله همه شما بچه ها و بچه منو عاقبت بخیر کنه

امین اره خب ۹۹ درصد سرگرمی مورد علاقه بچها همینه 

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس