2777
2789
مشهد خوبه بزرگه و مردمشم خونگرمن اما تهران با وجود اب و هوای افتضاح امکاناتش بیشتره یکم

خوب من مشهد درس خوندم واقعا عالی بود  موقعی من میخاستم برم دانشگاه همه میگفتن مردم مشهد الن بلن  ولی واقعا اینطوری میگفتن نبودن الانم شاید رفتی تبریز خوشت اومد 

مشهد از لحاظ امکانات و...خیلی از شیراز سرتر بود من یادمه خود شیرازیا  میگفتن امکانات شیراز پیش مشهد هیچ 

چه رشته ای هستی؟مگه الان موقع انتخاب رشتس؟

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو کی هستی بخوام بهت ثابت کنم ترک ام؟خودتون دارید ثابت میکنید چرا این حرفارو زدمدلیل زنده برا اثبات ...

استارتر الان بنظرت ما دعوا داریم ایشون داره با این برخوردش بد جلوه میده؟😅😅 

عزیزم کاملاتکذیب میکنم استارتربعدعلمی روبیشتردرنظرگرفته شیرازدانشگاهش خیلی بهتره تاتبریز من خودم کاد ...

استارتر گفت از لحاظ پیشرفت و زیبایی که

ولی از لحاظ علمی هردو دانشگاه خوبن باید بره رتبه بندی دانشگاهها رو ببینه

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین
خوب من مشهد درس خوندم واقعا عالی بود موقعی من میخاستم برم دانشگاه همه میگفتن مردم مشهد الن بلن ولی ...

قراره ورودی بهمن برم با معدل 

مامانم به زور میخواد بفرستتم 

و باز کنکور بدم هم فرهنگیان هم تجربی

ازاد نمیخوام برم میخوام از تهران برم از خانواده دور شم مستقل باشم یکم 

.

تو کی هستی بخوام بهت ثابت کنم ترک ام؟خودتون دارید ثابت میکنید چرا این حرفارو زدمدلیل زنده برا اثبات ...

بیا کلا زود قضاوت میکنی 😂 من یه طرفم کورده یه طرفم فارس 

میخوای کی باشم ؟ کاربر اینجام دیگه داریم تبادل نظر میکنیم 

واقعاتعجب میکنم بچها😐😐😐استارتر ازلحاظ علمی بیشترمیخوادبدونه شماچرا ترک وغیرترک اوردید وسط 

اگرازلحاظ علمی باشه من نمیگم دانشگاه تبریز بده ولی شیرازسرتره 😐

اگرازلحاظ اب وهوایی باشه تبربز سردتره وشیرازهشک تر

ولی من به استارترتوصیحه میکنم بیشتر بعدعلمیوبسنج چون دانشگاهی که میری وبراش زحمت میکشی ایندته به اب وهوا ومهمان نوازی وایناهیچی ولش کن تومیری خوابگاه برمیگرد نمیخوای بری بپری بغل مردم که ببینی مهمون نوازن یانه😐

من ن شیرازیم ونه تبریزیم بعنوان یه کادردرمان که هم خودم کادردرمانم هم همسرم میگم

بعدعلمیشوبسنج چیکارداری  توبه بقیه چیا😑😐

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

ترک غیر تبریزم چرا از فارس ها خوشتون نمیاد؟شهرای شمالی اولویت اولم هستن هم نزدیکن هم مردمشون عالیاما ...

والا یچیز بگم خودتم میبینی ترک های ظاهر و باطنشون یکیه میتونی اعتماد کنی یه مدت بشناسی

ولی فارس نه خودم زیاد دیدم بعضیا یجوری خوب کنار هم هستن ولی باطن کلی مشکل و دعوا دارن

ترک ها یکم تند هستن و رک حرف میزنن و فارس ها هم ظاهر گولزن دارن

رشت هم تمیزه هم مردمش خوبه بینظیره

ثوثیث تخم مرغ سرور پیتزا است.
مگه شما نگفتی بی احترامی و گارد گرفتم؟؟؟من دلم پره؟شما بی منطقید اینجا رسما دارید میخواید ازم راستش ...

اخه راست چیو نگی عزیزم😁😁

انگاری چقدر مهمه نظرات حضرات

والا من خودمم گفتم شیرازی ها خونگرم و خوبن

ولی دال بر بدی تبریزی ها نیست

من که عاشق شهرمم تبریز ناهنجاری های خیلی کمتری داره نسبت به باقی جاها

شما خوشت نمیاد سلیقه شخصی تو  مغرضانه بولد نکن

حالا کردی هم مهم نیست

خوش باشی.

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
نظرتون درباره اصفهانم میگید لطفا ؟چون فاصله ش خیلی مناسبه

ببین من لیسانس دانشجو اصفهان بودم . ارشد شیراز . من خودم از لحاط پوشش و ارتباطام معمولی بودم و کسی کاری بهم  نداشت ولی به بچه ها خیلی گیر میدادن . به روابط بین دانشجوها هم خیلی گیر میدادن . توی شهر هم جو سنگین‌تری داشت . خوش نمی گذشت . البته که خوبی و بدی هاش با هم بود نمیشه حکم کلی داد . دوست اصفهانی داشتم خیلی با مرام و مهربون و بیست ولی از اونور هم تعداد زیادی ساز  مخالف و اذیت کن و خیلی خودشونو می‌گرفتندو قشنگ دو قطب مخالف بودن .  همه جوره داشتیم . ولی توی شیراز خیلی عالی بود کلا مشکل و غصه ای نبود برام با  اینکه از خونه  دورتر بودم و دیر به دیر می رفتم خونه ولی هنوزم شیراز عشقه.مذهبي غیر مذهبی همه با هم جور بودیم . 

تو گفتی پسرای درست و درمون نداره مگه گقت میخوام شوهر کنم که گفتی پسراش درست درمون نیستمن دفاعی نمیکن ...

کم ندیدم بازی بدن دختر هارو بعد برن دختر همزبون خودشون رو بگیر ان چون فرهنگمون همینه دختر باید مورد تایید خانواده باشه

و دختر فارس کمتر پیش بیاد اینجا ازدواج موفق کنه

گفتم پسر هاش چون بالاخره میاد دانشگاه و مجرده اینجا هم پر پسر که رابطه هاشون جدی نیس

پسرای بابا سویچی یا خیابون گرد کم نیس

شرمنده نمیتونم به خاطر شهر ام دروغ بگم همجنس ام رو اگاه نکنم