2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه همه جا بد و خوب داره نمیشه قسمت بدشو ببینی ک درست نمیگم؟

نه حرفتون درسته ولی جاش اینجا نیست

اون کاربر طبق تجربه داره نظرش میگه

نمیگه تبریز بده میگه طبق شرایطت برات مناسب نیست

این بد گویی نیست منطقی حرف زدنه

نگفتم تبریز شهر بدیهگفتم فرهنگش با فارس ها جور نیسالان طرز حرف زدنت یه دلیل برا اثبات حرف ام

آره عزیزم 

دقیقا همین برخورد رو بسط بده به جمعیت تبریز 

بعد فکر کن بین این آدم ها با این همه از خود راضی بودن زندگی کنی 

من که پیرم در اومد تو اون شهر

شهردارش مرده شهر کثیفهایراد بعدی اینکه خیلی افغانی و مهاجرو همه جور ادمی بود شاید بدلیل نزدیکی به در ...

شیراز نزدیک دریاست؟؟!!!!!😐😐 شاید دریاچه نمک منظورته🤭 وگرنه تا جنوب حداقل ۶ساعت راهه

پارسا پسرمامان😍
عزیزم مهمون نوازی هم اولش خوبن بعد مهره ها جا به جا میشهمن تجربه ام بیشتر به درد استارتر میخوره چون ...

پسر همکارم دانشجو تبریز بود.اولش با اشتیاق رفت اما بعدش اذیت شد بخاطر تفاوت فرهنگها.شاید همون مساله زبان تاثیر داشته باشه

مقایسه شیراز با تبریز ؟شیراز لامبورگینی باشه تبریز ژیانه عزیزم من دانشجویی تبریز بودم ترک هم بودم ات ...

اینارو من چرا ندیدم ؟ هرسال تابستون میریم تبریز از بس خوش میگذره  خییییلی زیاد مهمون نواز بودن

یعنی آدمای خوب به تور من خوردن و بداش به شما ؟🥲

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
شهردارش مرده شهر کثیفهایراد بعدی اینکه خیلی افغانی و مهاجرو همه جور ادمی بود شاید بدلیل نزدیکی به در ...

بله تبریز از نظر بافت شهری و خیابونا و مراکز تجاری تفریحی فوق العاده‌ست منی که بزرگ شده تهرانم تبریزو بیشتر از تهران دوس دارم منتها خیلی با فارسی زبان‌ها اوکی نیستن البته همه‌جام خوب وبد داره من دوستای تبریزی دارم که عین خانواده میمونن برام

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
درکت میکنم گلم ولی خب کلی ادم بود ک اومد راضیه الانم هم ترکیش خوبه هم خاطرات خوبی داره شیرازم صد در ...

عزیزم من شهر خودم رو دوس دارم اینجا ازدواج کردم با شهر دیگه عوض نمیکنم اما بازم نمیتونم به دختری که چند سال قراره بیاد اینجا فقط از خوبیش بگم توی مقایسه با شیراز برا دانشجو شیراز بهتره عزیزم 

اگه میگفت میخواد بیاد زندگی کنه برا همیشه قطعا جور دیگه راهنماییش میکردم 💜

چرا گرم نمیگیرید؟من انقد متعصبم بخاطر همون رگ کوچولو ترکی ک دارم ب تبریز از ته دل حس بهتری دارم 😄

حالا بری تبریز میبینی که اونا چه حسی به تو بعنوان غریبه دارن 

بعدش پشیمونی سودی نداره