2777
2789
والا یچیز بگم خودتم میبینی ترک های ظاهر و باطنشون یکیه میتونی اعتماد کنی یه مدت بشناسیولی فارس نه خو ...

فارسا رو قبول ندارم این حرفتون رو اصلا

بابام ترکه مامانم فارس 

کاملا اینو قبول دارم ترکا رک هستن و زبونشون شاید یکم تلخ باشه و دل و زبونشون یکیه (بابام دقیقا همینه )

اما این دیدگاهتون درباره فارسا رو قبول ندارم 

.

استارتر گفت از لحاظ پیشرفت و زیبایی کهولی از لحاظ علمی هردو دانشگاه خوبن باید بره رتبه بندی دانشگاهه ...

هردودانشگاه خوبن ولی ازلحاظ رتبه بندی وسطح علمی شیرازبهتره عزیزم😐

من همسرم بهترین دانشگاه ایران شهیدبهشتی درس خونده وکل دانش امولا واستادامیدونن که شیرازمسادف با شهیدبهشتیه😐

بُعدعلمیشوگفتم واصلاکای به شهرش ندارم

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا یچیز بگم خودتم میبینی ترک های ظاهر و باطنشون یکیه میتونی اعتماد کنی یه مدت بشناسیولی فارس نه خو ...

بنظر من همه جا بد و خوب داره ولی ی سریا خیلی تند میرن و بی احترامی میکنن 

شیراز 

من دوتارورفتم مسافرت از لحاظ زیبایی واینااوکی هستن 

ولی خب تبریزیایکم با خودشون بهترین و احتمالا اذیت بشی 

ولی من که شیراز رفتم مردمش خیلی خونگرم و پایه بودن 

هیچ شهری به پای تهران نمی‌رسه ولی بعد از تهران خوبه

تهران اولیت اولوداره ولی دانشگاه شیراز واقعاتاحدودی شبیه تهرانه من خودم تهران درس خوندم واین حرفوقبول دارم

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

ترکی یاد بگیرم از بابام؟ اخه میگن فارسیم زیاد حرف میزنن اون مال پیر ها و نسل قبلشون بود تعصبی بودن

اصلا اینطور که میگن نیست 

تبریز خیلی هم خوبه 

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

ببین من بی طرفم نه ترکم نه شیرازیولی شما شروع کردین و گارد گرفتین

ما چیزیو شروع نکردیم به نظرات هم احترام میذاریم ولی همه جا برای رندگی و درس بد و خوب داره نیازی به این همه تند رفتار کردن نیست دنبال دعوا ک نیستیم