2777
2789
آره عزیزم دقیقا همین برخورد رو بسط بده به جمعیت تبریز بعد فکر کن بین این آدم ها با این همه از خود را ...

نگاه کن به کامنت هاشون هرچی بیشتر جوابم رو میدن بیشتر به استارتر ثابت میکنن چقدر درست گفتم

انگار گفتم قاتل ان یا دزد ان! گفتم تفاوت فرهنگی دارن اینا میگن توهین کردی 😂 جالبه خودم ترک ام اونم تبریزی

من خودم پرستارم شوهرم پزشکه عزیزم😐شوهرم شهیدبهشتی تهران درس خونده خودم دانشگاه ایران تهران خوندم😐ت ...

بله دقیقا درست میگید اتفاقا منم توی کامنت بالا نوشته بودم😅

شیراز خیلی پزشکای عالی رتبه داره،،،نمونش پدر کبدایران(((:

دانشگاه علوم پزشکی شیراز حرف نداره🌱🌾

بخاطر همین مهاجر هم زیاد داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر باور کن جوون های تبریز الان خیلی با فارسا رابطه خوبی دارن دیدم ک میگم الان مونده به انتخاب خ ...

اره میگم اینو شنیدم ک مال ادمای قدیم بود و مسن ها 

فکر میکنم اگه ترکی یاد بگیرم انتخاب اشتباهی نباشه 

.

نه خب همه روی قومیت خودشون تعصب دارن عجیب نیستمنم یکی بگه تهران اینطوریه اونطوریه بهم برمیخوره

اره دقیقا همینه کسی تحمل بی احترامی نداره حالا هر شهری باشی کورد لر تورک هرچیز

بله دقیقا درست میگید اتفاقا منم توی کامنت بالا نوشته بودم😅شیراز خیلی پزشکای عالی رتبه داره،،،نمونش ...

من سالهاست کادردرمانم هم خودم هموهمسرم واطلاعات خیلی قوی دارم دراین باره

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

پسر همکارم دانشجو تبریز بود.اولش با اشتیاق رفت اما بعدش اذیت شد بخاطر تفاوت فرهنگها.شاید همون مساله ...

زبان یکیشه

من میرم خرید کنم به فرسی میگم این چنده یا جنسش چیه 

میگه کمر درد گرفتم فارسی حرف زدی

بعد من به ترکی قشنگ میشورمش پهنش میکنم

با شوهرم فارسی حرف میزنیم همیشه

به خاطر همین بیرون چند بار کم مونده درگیر بشیم 

نگاه کن به کامنت هاشون هرچی بیشتر جوابم رو میدن بیشتر به استارتر ثابت میکنن چقدر درست گفتمانگار گفتم ...

منم ترک تبریزم بزرگ شده ی تهرانم

ولش کن ایشالا استارتر خودش میره تبریز 

۴سال دیگه میاد این حرفای ما رو بعنوان تجربه ی زیسته ش برای بقیه بازگو میکنه 

کاش اون روز امروزو یادش بیاره 😂

من از فارس ها زیاد خوشم نمیاد

کاش میتونستی تهران بری ولی خب تبریزم از لحاظ برخورد حتی با ترکای غیر تبریزی هم مشکل دارن

ترکی بلد نشی که عمرا تبریز نرو

رشت چرا نمیری؟

ثوثیث تخم مرغ سرور پیتزا است.
اره میگم اینو شنیدم ک مال ادمای قدیم بود و مسن ها فکر میکنم اگه ترکی یاد بگیرم انتخاب اشتباهی نباشه

بابا مسن ها  از۱۰۰ درصد فقط۲۰ درصد فارسی بلده اگه جواب ندادن شاید فارسی بلد نیستن ولی  هستن ادمایی که هم مسنن هم فارسی هم انگلیسی تسلط دارن