2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من علاعم دارم و پری هم عقب افتاده ولی بی بی ها همه منفی

نمیدونم پس چرا پری نمیشم اصلا سابقه عقب انداختن نداشتم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
من علاعم دارم و پری هم عقب افتاده ولی بی بی ها همه منفینمیدونم پس چرا پری نمیشم اصلا سابقه عقب انداخ ...

چندروز عقب انداختی اخه میگن تو اقدام پریودا عقب میوفته راستی  لتروزول خوردی 

حتی سینهاتم سفت نشد بود

نه اصلا هیچیییی فک میکردم پریود میشم چون اینجا خونده بودم خیلیا علایم های عجیب غریب دارن بعد دو روز مونده ب موعد بیبی زدم منفی بود روز موعد دیدم پریود نشدم همون شب زدم مثبت شد

چندروز عقب انداختی اخه میگن تو اقدام پریودا عقب میوفته راستی لتروزول خوردی

۵روز طبیعیه؟ بعدم من ۱۰ماهه اقدامم هیچ ماهی اینطوری نشده بودم.

نه

فقط چن روز دزولست خوردم ولی قطعش کردم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
قربونت عزیزم من الان نزدیک زایمانمه هی میگم زودتر دنیا بیاد خسته شدم از کمر درد الان شما چند ماهه اق ...

چهار ماه اقدامم انشالله شماهم زایمان میکنی برای ماها ک منتظریم هم دعا کن باردار بشیم