2777
2789
عنوان

تل در بچه پنج ساله

668 بازدید | 42 پست

خانم ها چن روز هست بچم تب میکنه و با مسکن کنترلش میکنم هیچ علامتی از سرماخوردگی نداره ....

اصلا بیرون نمیبرمش ...فقط هم دم صبح میبینم یکم داغه...در طول روز تب نداره ولی همش بی حال و حوصله

دکتر هم بردم فقط مسکن داده با پلارژین وسلام...واقعا دلم نمیخواد آنتی بیوتیک براش مصرف کنم ...قبلا خیلی زیاد بهش میدادم طفلک پدرش در میومد.. کسی راجع ب تل چیزی میدونه؟! یکی از تفریحات هر شبمون تخمه اس میگم شاید اون گیر کرده...ولی خیلی قشنگ میخوره اصلا اشغالشو نمیخوره ک بخواد گیر کنه...

تل الکیه الکیه.  از دهن خودش فوت میکنه.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امکانش هست برادر زاده من هر وقت تل میشه بالا میاره چشماش کوچیک میشه اونام میبرن دکتر خوب نمیشه مامانم می‌بره پیش یه پیرزنه پایین میبره بچه راحت میشه تا حالا دو بار اینجوری شده 

تل الکیه الکیه. از دهن خودش فوت میکنه.

ن این کسی ک میبرم پیشش از دهن فوت نمیکنه با دست رد میکنه...میگن زیاد دست کاری کنی جا وا میکنه برا همین من نمیبرم میگم شاید خودش رد شه....والا موندم چ کنم!؟

بله گیر،میکنه توی راه بینی میپره 

عفونت میشه تب،میاره 

ببر،حتما 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

واقعا به این خرافات اعتقاد دارید ؟ اونم تو این عصر و زمانه ؟ 

یعنی اطلاعاتتان اینقدر کمه؟ تب این مدلیذکه سه تا پنج روز بدون علامت دیگه ای طول میکشه معمولا ویروسه ویروس آنتی بیوتیک نمی‌خواد دارو نمی‌خواد خودش دوره اش تموم میشه پلارژینم برای سرفه و ایناست 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
پسرمن هم هر چند یکبار میشه خوب ببر براش در بیارن

اخه میگن دستکاری کنی هی جا وا میکنه ...اینجا ک من میبرم خانمه بلده ولی همیشه میگ تل نداشت....قبلا ک بچم کوچیک بود میشد ی جوری نگهش داشت ولی الان بزرگ شده بعید بدونم قبول کنه اون خانم بهش دست بزنه😭

واقعا به این خرافات اعتقاد دارید ؟ اونم تو این عصر و زمانه ؟ یعنی اطلاعاتتان اینقدر کمه؟ تب این مدلی ...

اخه مسله من اینه ک الان دوهفته اس اینجوریه هی خوبه بعد دوباره میبینم دست وصورتش داغه...این چ مدل ویروسیه آخه...

ببرش پیش تل گیر که قابل اعتمادتونه 

پزشکا رد میکنن همچین چیزیو 

ولی واقعیت داره 

یبار من فکر میکردم دخترم تل داره یا به قول خودمون قاروق شده 

چون یک ماه اسهال و استفراغ و تب داشت هر دکتری میبزدم دو روز خوب بود دوباره همون میشد ،دیگه اخراش حتی شیر منم نمیخورد

بردم پیش تل گیر گفت تل نداره ولی زبون کوچیکه ته حلقش افتاده بل یه حرکت انگشت جا انداخت و تمام 

دخترم که نشست تو ماشین گفت گشنمه و از همون لحظه خوب خوب شد

پیج آشپزی من 

چطوریه ماها که هرگز تل گیری نکردیم و فقط تو نی نی سایت دیدیم و شنیدیم هنوز زنده ایم؟؟؟؟ بریزید دور این خرافات رو سال ۲۰۲۵ اومده مردم ما هنوز دنبال خرافات و چرت و پرت میدون 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد