2777
2789
عنوان

تل در بچه پنج ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 42 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه مسله من اینه ک الان دوهفته اس اینجوریه هی خوبه بعد دوباره میبینم دست وصورتش داغه...این چ مدل ویر ...

حب عزیزم زمستونه انواع ویروس هست

پسر من یه ماه اینجوری بود

از خونه هم بیرون نمیبرمش ولی خب باباش میره سرکار امکان انتقال هست

واقعا به این خرافات اعتقاد دارید ؟ اونم تو این عصر و زمانه ؟ یعنی اطلاعاتتان اینقدر کمه؟ تب این مدلی ...

شاید بعضیا برای پول  و اینچیزا الکی بگن تل گیرن 

ولی بعضیا لوزههاشون اسفنجیه و گاهی غذا و در بچه ها استخون خیلی ریز یا پوست تخمه لای اون گیر میکنه و موجب بروز عفونت میشه و دکترا هم هی دارو میدن ولی چون اون خارج نشده بازم تب و اسهال و استفراغ عود میکنه 

پیج آشپزی من 
اخه میگن دستکاری کنی هی جا وا میکنه ...اینجا ک من میبرم خانمه بلده ولی همیشه میگ تل نداشت....قبلا ک ...

با خودت نمیگی چرا تابستونا تب نمیکنه!

حتما زمستونا فقط تل گیر میکنه!

نه این تل نیس. ویروسم نیس.این قبلا مریض شده بهش آنتی بیوتیک ندادی سی پی آر بدنش بالا رفته.. ینی بدنش عفونت داره. با یه آزمایش ساده معلوم میشه.. شما 4-5 روز بهش آنتی بیوتیک بده آنی خوب میشه. اگه ندی عفونتش زباد میشه و تبش بالا میزنه و مجور میشی بستری کنی اونوقت ویروس جدیدم توو بیمارستان میگیرید. حرفمو گوش کن

چیه جدی کنجکاو شدم😁

بعضی وقتا بچه کوچیکا ک نمیتونن درست بجوئن بعضی غذاها میره زیر گلو گیر میکنه ی سری افرادی هستن ک بلده این کارن و اون توده ک زیر گلو جم شده رو رد میکنن ...ولی دکترا اصلا اعتقادی ب این چیزا ندارن و میگن چرته...ولی واقعیت داره چون خواهر خودم ک بزرگ هست ی بار براش رد کردن حالش جا اومد میگف انگار ی چیز توی گلوم گیر کرده درست میگف ....

آخه تازگیا خیلی تخمه میخوریم ....

شما صبر کن چند روز دیگه دوره بیماریش تموم میشه خوب میشه هیچ ربطی هم به تل نداره

رو لوزه منافذی هست که توش سنگ لوزه جمع میشه که بعضیا مستعدش هستن که کاملا هم دیده میشه

اگه چیزی توی اون منافذ گیر کنه باعث عفونت بشه لوزه به شدت ورم میکنه و تغییر رنگ میده 

مگه الکیه

چطوریه ماها که هرگز تل گیری نکردیم و فقط تو نی نی سایت دیدیم و شنیدیم هنوز زنده ایم؟؟؟؟ بریزید دور ا ...

اولا ک ما با سال میلادی زندگی نمی‌کنیم ک ما با سال قمری کندرو خودمون جلو میریم ....شما بچه داری؟اگ بچه داشته باشی و دو هفته ی تب بی جون داشته باشه و ول کن نباشه فکرتو درگیر هر چیزی میکنه....انشالله ک تجربه نکنی...فکرم هزارجا میره ک چشه...

ن این کسی ک میبرم پیشش از دهن فوت نمیکنه با دست رد میکنه...میگن زیاد دست کاری کنی جا وا میکنه برا هم ...

اتفاقا پسر کوچیکه منم هر کی نگاش میکنه میگه تل شده انقد طفلی مریض میشه

همسایه مون گیر داده بود بیا ببریمش با هم پیش تل گیر

من زدم گوگل سرچ کردم نوشته بود خیلی کار خطرناکیه و دور از جون همه بچه ها ممکنه باعث فوت بچه بشه

انققققققدر ترسیدم اینو خوندم کلا بیخیالش شدم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
اتفاقا پسر کوچیکه منم هر کی نگاش میکنه میگه تل شده انقد طفلی مریض میشههمسایه مون گیر داده بود بیا بب ...

برا وقتی ک تل گیر فوت میکنه توی دماغ خطرناک محسوب میشه ولی اینایی ک من میشناسم با دست رد میکنن...نمیدونم والا هر کی ی چیز میگ

تا محرم و ماه رمضان میرسه آریایی اند و ایرانیولی کریسمس و هالوین غرب زده های بیچاره یادشون میره آریا ...

بذار برا خودشون خوش باشن بابا ....بعضی عادت دارن با توهمات خودشون زندگی کنن توی فیلمای اونوری موندن...بابا ما ایرانی هستیم ...خودمونو عشقه...انشالله مهر وطن ب دلشون بیوفته مثل من حالشون بهم بخوره از غرب و ادماش