2777
2789

من دیشب که اینیستا شوهرم دست دخترم بود چفت مامان کیف اسب تک شاخ سرچ‌کن داشتم سرچ میزدم دیدم از این خاله ها سرچ زده ولی فالو نکرده چند نفر از درب و داغون های فامیل هم فالو دارنش 

تو همه پست هم عمس باز و ارایش غلیظ قشنگ معلوم بود چیه 

مردا هم به به کرده بودن زیر پستش 

من پریشب هم دیدم گفتم حتما دستش خورده از سابقه سرچ پاک کردم دیشب دیدم باز سرچ کرده 

دیگه طاقت نیاوردم صبح‌ پاشد گیر داد که چته فلان 

منم سرد بودم چفتم هیچی 

هی گیر داد هی گیر داد که اینم صبح بخیرته فلان ه 

منم گفتم تو خاله سرچ می کنی انتظار صبح بخیر عاشقانه داری بعد گفت نه من سرچ نکردم فلان نشون دادمش داد و هوار که تو چرا گوشی منو چک کردی 

اونم از هم شهری مونه 

منم گفتم کل ج ن ده های شهر هم شهری تن 

بعد هم من خیلی وقته به خاطر ارامش روح و روانم تو رو چک نمی کنم اینم داشتم برای بچه بیچاره سرچ میزدم 

بعد اونم می کوبید با حرص به کتف م که من نشونت میدم همیشه یه بحثی داری یا بحث خواهرمه مادرمه 

مثلا می خواست بحث اصلی رو از یاد ببره 

منم گفتم لیاقتت همون ج ن د ه هان 

با هم بحث کردیم اونم وسایلشو برداشت که صبح گند میزنی به اعصابم ظهر گند میزنی شب گند میزنی 

ول کن بابا 

ببین بخدا هر چقد تو مشتت بگیری بیشتر ازت دور میشه 

الان ۹۰ درصد مردا همینن دنیا دیگه کثیف شده ول کن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمالا یباری یا چنباری هم باهاشون رابطه داشته چون اینا بیزنسی هستن مواطب باش زگیل زیاد شده

و خاک تو سر مردایی ک قدر زن و بچه رو نمیدونن 

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

عزیزم به فرض هم که همین باشه اینکه راهش نبود میگذاشتی ظهر وبعد از در رفتن خستگیش در کمال ارامش باهاش صحبت میکردی دوستانه و رفیقانه.. نه ثل ناظم و مدیرا که یهو مچ میگیرن 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

این آدما همیشه همینطورن گند میزنن بعد یکاری میکنن طرف رو مقصر جلوه بدن همیشه هم یجوری وانمود میکنن که انگار معصوم بی گناه و گول خورده ان 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻