2777
2789
عنوان

پسر های قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 60 پست
خب باشه ولی بازم اون ابهت مردونگی ادم نمیگیره ازش

تام کروز هم قدش ززیر ۱۷۰

ابهت مردونه نمیگیری ازش؟

به قرآن یه مشت بچه ۱۳،۱۴ ساله اید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چرا حس میکنم همه پسرای قد کوتاه اخلاقشون خوبهما دوتا توو فامیل داریم یعنی یه احترام خاصی نسب ...

ببین این پسره وحشتناک پولداره هم خودش هم خانواده تا اونجایی که می‌دونم ولی با این حال آنقدر خاکی و مهربونه که نگو

ببین این پسره وحشتناک پولداره هم خودش هم خانواده تا اونجایی که می‌دونم ولی با این حال آنقدر خاکی و م ...

حالا که انقدر پولداره بهش بگو عمل جراحی انجام بده برا قدش

تا دیگه یه کلکسیون کامل شه 

تام کروز هم قدش ززیر ۱۷۰ابهت مردونه نمیگیری ازش؟به قرآن یه مشت بچه ۱۳،۱۴ ساله اید

نه عزیزم من ابهت مردونه تو زندگیم دارم کافیه واسم همسرم قدش ۱۸۹😂

به هرحال سلیقه ها متفاوته ایشون تاپیک زدن نظر پرسیدن بقیه هم نظر شخصیشون گفتن معمولا ۱۳ ۱۴ ساله اونایی هستن که توی نظرات دیگران دخالت میکنن🙂

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

حالا کی گفت تام کروز بنظرِ ما خوبه :/ که راس سنجش معیارتون اونه

آره تام کروز به نظرت خوب نیست 

مردای اطرافتون از تام کروز بهترن 😂 کوه اعتماد به نفس

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
۱۶۲

خوب هم قد میشین. معلم شما پسرم ورزشکاره اونم قدش همین جور است اما خوب به نظرم چون بدن ورزیده ای داره قد کوتاهش عیب محسوب نمیشه . حالا اگر لاغر و ضعیف بود یا چاق و شکم گنده ممکنه زیاد جالب نباشه

حالا که انقدر پولداره بهش بگو عمل جراحی انجام بده برا قدشتا دیگه یه کلکسیون کامل شه

وای چی میگید مگه قدم میشه عمل جراحی کرد چیزی بش اضافه کرد؟ 😂

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
آره تام کروز به نظرت خوب نیست مردای اطرافتون از تام کروز بهترن 😂 کوه اعتماد به نفس

مردای اطراف چه ربطی به من دارن که بخوام بابتشون من اعتماد به نفس داشته باشم ؟ :/ اعتماد به نفسشون مال خودشون 

حالا که انقدر پولداره بهش بگو عمل جراحی انجام بده برا قدشتا دیگه یه کلکسیون کامل شه

اتفاقاً تو دیت اول بهش گفتم چرا تا حالا انجام ندادی گفت من هدفم اینه که المپیک بعدی مدال بگیرم اگه بخوام جراحی انجام بدم بیاد یه دوره نقاحت دو ساله بگذرونم که از مارو زندگی و ورزش می افتم