2777
2789
عنوان

وزنتون چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 45 پست

قد ۱۶۰

وزن ۴۵

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قد ۱۶۹ 

وزن ۶۷ 

چاق شدم باید ۷ الی ۸ کیلو کم کنم 

البته چند وقت پیش ۷۰ بودم ولی ۳ کیلو کم کردم بقیه اش مونده هنوز به وزن ۶۰ هم راضی ام

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
چندین سال ۴۸ بودم بعد ۳ سال تو مطب دکتر وزن گرفتم دیدم شدم ۵۵ و ۶۰۰ گرم

منم چندین سال درست 48 بودم الان 65و خورده ای

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉
15858بستگی به استخوان بندی داره، من با این وزن شکم ندارم.

سلام خوبی😍

خیلی وقت بود ندیده بودمت اینجا

آخرین باری دیدمت گفتی عب نداره عکس پروفت رو کِش برم😅❤

هی بیشترا میپرسیدن تو همون سپیده ای میگفتم نه😅😅😅

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

من ۱۶۴ حدودا قدمه دقیق نمیدونم

وزنم ۸۱😑

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

منم چندین سال درست 48 بودم الان 65و خورده ای

احتمالا رژیم غذاییت تغییر کرده 

من اون موقع که ۴۸ بودم چون قدمم بلند بود مثل استخون بودم عکسای اون موقع رو میبینم وحشت میکنم الانم لاغرما اما لاغر نرمال تر 

اون موقع ها از گوشت بیزار بودم اما اول به اجبار دکتر طب سنتی کم کم و بعد خودم علاقه من شدم۳ سال گوشت قرمز رو وارد برنامه غذاییم کردم و احساس میکنم این توقف وزنی با خوردن گوشت شکسته شد و وزن گرفتم