2777
2789
عنوان

تجربه های متافیزیکی و ماورائی شما 💫 بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 71 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه همون یکبار بود بعدش دیگه اصلا تو اون اتاق نخوابیدم دیگه بختکم‌ روم نیوفتاد

ولی من هنوزم نفهمیدم این بختک ریشه در چی داره 

از سردی بدن یا از فشار های عصبی یا یه نیروی خارجی 

واقعا چیز مزخرفیه

تو خونمون وقتی هیچکی نبود صدا مامانمو میشنیدم ک هی صدام میکرد صداش کاملن واضح بود انگار واقعن همونجا بود 

وقتی پدربزرگم فوت کرد واقعن الانم نمیدونم خاب بود یا نه ولی دیدم روحشو توی قبرستون که برام دست تکون داد و بعدشم رفت 

یادم نمیاد اینو توی خود قبرستون اون روز دیدم یا خواب 

برام جالبه چون میدونم ساخته خود ذهنمم نیست

ولی من هنوزم نفهمیدم این بختک ریشه در چی داره از سردی بدن یا از فشار های عصبی یا یه نیروی خارجی واقع ...

طب سنتی میگه سردی بدن ک خود سردی ناشی از استرس و فشار عصبی و حرص و جوشه 

اون طرفم اونایی ک عاشق چیزایی ماورایین میگن وقتی سطح انرژی بدن پایین بیاد میشه دیدشون . ک بازم سطح انرژی بدن برمیگرده ب سردی بدن همون استرس و فشار و جوش

ازخواب پریدم احساس کردم حالم خوب نیست لباسام خیس شده بودن ازبس عرق کرده بودم حتی موهامم خیس بود دیدم شوهرم کنارم درازکشیده باهاش حرف زدم وبراش توضیح دادم که چقدرعرق کردم حتی گوشه پتومم که خیس شده بود ونشونش دادم اونم گفت شنیدم توی خواب حرف میزدی وناله میکردی از بی حالی خوابم برد دیدم شوهرم نیست ازش دلخورشدم که چرا کمکم نکردتا لباسام وعوض کنم حال بدم ودید ولی نموند ورفت سرکارش

شب اومدتحویلش نگرفتم گفت چته منم گفتم چرا صبح کمکم نکردی بلندشم ازجام حالم ودیدی چرا رفتی

دهنش ازتعجب بازمونده بود

مشخص شد شوهرم اصلا اون ساعت خونه نبوده اونی که من دیدم  وباهم حرف زدیم ۱۰۰ درصد واقعی بوده شک ندارم

هنوزم باورم نمیشه خواب بوده یا واقعی نبوده

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.
طب سنتی میگه سردی بدن ک خود سردی ناشی از استرس و فشار عصبی و حرص و جوشه اون طرفم اونایی ک عاشق چیزای ...

آره منم زمانهایی اینجوری میشدم که واقعا از نظر سطح انرژی و فرکانس توی پایین ترین حالت ممکن بودم . زمان هایی که روز بدی داشتم و یا نتونسته بودم خشمم رو کنترل کنم

من خیلی واسم اتفاق میافته تو تاپیکام بعضیاشو نوشتم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

چه قدر عجیب 👀

چ جوری پیامتو پاک کردی الان دیدم نوشتی شوهرتو دبدی تو اپز خونه یکیم زیر پات بود بعد پاشدی دیدی کسی تو خونه نیس😯😯😯

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

کاش اینجا هم مینوشتی چند تاشو اگه دوست داشتی

اخه زیادن😭😂😂😂😂