2777
2789

برام یه تجربه ی متافیزیکی و ماورائی رو تعریف کن 

که هیچ کس حرفتو باور نکرده و یا نگفتی به کسی :)

این تجربه می‌تونه ترسناک ، طنز و یا رویایی باشه 🌀⚡

تجربه ی خودم : 👇🏻

یه بار وقتی خواب بودم مثل زمانی که بختک میوفته روی آدم اونجوری شده بودم خیلی توی خواب تحت فشار بودم و یه هاله ی سیاه انگار مدام نزدیکم میشد ... نمیدونم بیدار بودم یا خواب بودم ولی کامل فضای اون اتاقی که توش خوابیده بودم رو می‌تونستم ببینم ... بعد که نمی‌دونستم باید چیکار کنم انگار با روحم رفتم تو پذیرایی و بالا سر مامان بابام نشستم و بهشون گفتم بیاید منو از خواب بیدار کنید دارم اذیت میشم ... حرف زدنم هم یه جوری بود که اصلا انگار هیچ صدایی ازم نمیومد ... بعد یهو با صدای بابام از خواب بیدار شدم :)) بعدش که ازش پرسیدم چرا بیدارم کردی گفت داشتی تو خواب سر و صدا میکردی ... و این اتفاق حدود ساعت ۲ و ۳ شب بود.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توی خونه ای که کسی نبود یه سریا که مم بهشون میگم(جن)

قصد ازار منو داشتن

پتو روم کشیده بودن طوری که نمیتونستم کنارش بزنم

و مدام بالای سرم چیزای عجیبی میگفتن

صداشون هنوز توی گوشمه....حتی نوازشم کردن

هیچکس حرفمو باور نکرد

باور نکردنیم هست خب حق میدم...

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

ما یک اتاق بزرگ تو خونمون داشتیم که کسی اونجا نمیخوابید و چون بخاری نداشت و اتاق خنکی بود من همیشه اونجا میخوابیدم تو پاییز چون گرمایی ام 

چند بار توی همون اتاق بختک افتاد روم ولی توجه ایی نکردم بهش

تا اینکه یکبار که کلا تو خونه تنها بودم 

تو همون اتاق خوابیده بودم نصف شب حس کردم یکی از پشت بغلم کرده محکم برگشتم و پشت سرمو نگاه کردم فقط در حد چند ثانیه  تونستم پایین تنه اشو ببینم که کاملا لخت بود 

بعدم همونطور که تو حالت خواب و بیداری ترسیدم پا شدم برق و روشن کردم و دیگه همه چیز به حالت اول برگشت 

اون موقع یادمه ۱۶ سالم بود و هیچ تصوری از بدن آقایون نداشتم ولی اون شب کاملا یادمه بدن یک مرد بود