2777
2789
عنوان

وزنتون چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 45 پست
احتمالا رژیم غذاییت تغییر کرده من اون موقع که ۴۸ بودم چون قدمم بلند بود مثل استخون بودم عکسای اون مو ...

نه من قبلا هم مثل گاو میخورذم ولی تغییری در وزنم نمسکرد تا اینکه بچمو از شیر گرفتم دیگه وزنم یهو بالا رفت کل بدنم ترک شده پوستم 

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉
15858بستگی به استخوان بندی داره، من با این وزن شکم ندارم.

من ۱۷۳ ام 

با ۵۵ کیلو و ۶۰۰ گرم یعنی بالا و پایین فشنگ تخت 

اما جدیدا شکم اوردم کمه اما بازم تعجب میکنم چرا واقعا 

نمی‌دونم چربیه یا به خاطر یبوسته ورم معده یا به خاطر تنبلی تخمدان و... 

فعلا دارم خودمو با دومی و سومی خودمو قانع میکنم دکتر نرفتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۱۷۳ ام با ۵۵ کیلو و ۶۰۰ گرم یعنی بالا و پایین فشنگ تخت اما جدیدا شکم اوردم کمه اما بازم تعجب میکن ...

یه کوچولو که طبیعیه🙄

مهم نداشتنه پهلو و کمر باریکه

سخت نگیر

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
سلاام، ممنونمبخوبیتآخی 🤗

فدات😍❤

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

یه کوچولو که طبیعیه🙄مهم نداشتنه پهلو و کمر باریکهسخت نگیر

نه آخه نداشتم تو بگو به ذره هیچی آخه من مجردم ...نه متاهلم نه زایمانی داشتم نه چیزی 

الان جلو آینده از بغل مشخصه اما به صورت دراز کش تخته

خم میشم ۲ تا خط افقی رو شکمم میوفته

نه آخه نداشتم تو بگو به ذره هیچی آخه من مجردم ...نه متاهلم نه زایمانی داشتم نه چیزی الان جلو آینده ا ...

منم نداشتم، تربیت بدنی هم میخونم🙄

زیر ۸۸ سانتی متر باشه، خطری تهدیدتون نمیکنه

ورزش کنین 

و، حرکاتی مثل کرانچ، کوهنوردی و پلانک و انجام بدید... 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
منم نداشتم، تربیت بدنی هم میخونم🙄زیر ۸۸ سانتی متر باشه، خطری تهدیدتون نمیکنهورزش کنین و، حرکاتی مثل ...

مچکرم عزیزم 

این حرکتا فقط شکمو لاغر می‌کنه درسته ؟

چون همینجوری لاغر هستم اگه ازین لاغرتر بشم خیلی بد میشه

مچکرم عزیزم این حرکتا فقط شکمو لاغر می‌کنه درسته ؟چون همینجوری لاغر هستم اگه ازین لاغرتر بشم خیلی بد ...

اخه شکم، با ورزش اونقدی لاغر نمیشه

بیشتر این حرکات، تقویتشون میکنه... 

هله هوله، قند و شکر و خصوصا چیپس

باید حذف بشن

سس، نوشابه نوشیدنی های گازدار، خصوصا نوشابه، خوردن ترشی با غذا

اینا باعث شکم میشن

اینارو میخوری؟ 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
عزیزم بی تحرک هستید؟ تغذیه تون چطوره؟

تحرکم تقریبا صفره

اما خب این موضوع تازگی نداره من همیشه همینطور بودم 

تغذیه هم اینور اونور داره یعنی یه وقتایی اصلا اشتها ندارم یه وقتایی انگار معده ام دهنش بازه میگه تا فردا صبح بخور 

هر چی میخورم انگار فقط صرفا معده پره اما ضعف سلولی دارم

اخه شکم، با ورزش اونقدی لاغر نمیشهبیشتر این حرکات، تقویتشون میکنه... هله هوله، قند و شکر و خصوصا چیپ ...

به خاطر کیستم یک ساله همه اینارو حذف کردم

جالبه اون موقع که میخوردم شکم نداشتم وقتی اینارو حذف کردم به جای اینکه روند سلامتیم بهتر بشه اینجوری شد

به خاطر کیستم یک ساله همه اینارو حذف کردمجالبه اون موقع که میخوردم شکم نداشتم وقتی اینارو حذف کردم ب ...

کیست دارید؟ تنبلی تخمدان؟ 

ببین کلم تحرک صفر، باعث چاقی میانته میشه

کاری که باید بکنی

ورزش و شروع کنین، که چربی تو همه قسمتاتون توضیع بشه، وگرنه هرچی میخوری میره تو شکم... 

سه روز در هفته باید تحرک داشته باشید

بعد تمرین ۲ تخم مرغ اب پز بخور، یا وسط تمرینت که بهترم هست

پر میشی

و چون تحرک داری، شکمت کمتر میشه

تخم مرغ محدودیت نداری؟ 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
کیست دارید؟ تنبلی تخمدان؟ ببین کلم تحرک صفر، باعث چاقی میانته میشهکاری که باید بکنیورزش و شروع کنین، ...

کیست داشتم اما خب چون مقاوم به دارو بود دقیقا ۳۱ روز پیش به صورت لاپاراسکوپی شکمی عمل کردم 

اون جای زخم مانند و نزدیک ناف و اینا هم جای همونه 

برای منی که سال هاست اصلا ورزش نکردم حتی دوران مدرسه هم علاقه چندانی به ورزش نداشتم برای شروع چه ورزشی پیشنهاد میکنی که سنگین نباشه؟