2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چه ربطی داره ...من ارتباطمو با دوستانم که در کشورهای دیگه یا شهرهای دیگه هستن با اپ ارتباطی مخ ...

خب عزیزم این مشکل تنها راهش میدونی چیه شبیه پخت یه غذا چطور ما سه سوته یه غذا رو درست میکنیم میتونیم رفت و آمد به این آپ ها رو زمان بزاریم و اینکه وقتی من جنبه اخبار ندارم چرا برم اخبار دنبال کنم خب نمیکنم دیگه آدم که با خودشه راحته که 

یکی از دلایلی که از ازدواج بدم میاد همین محدود کردناست. اینستا واقعا باعث رشد من شده بلاگرایی رو فالو میکنم که کلی محتوای آموزشی درسی خوب دارن. این به خودت بستگی داره کی رو فالو کنی و چه خبرایی بخونی انتخاب خودته. ولی اگه میگی مردا با اینستا پاشون میلغزه، تو گوگل هم کلی محتوای نامناسب هست نمیشه که گوگلشون هم پاک کنن. ولی این مواردو ربطش ندید به اینستا، مردا از زمانای قدیم که مجازی نبود هم اهل اینجور کارا بودن. 

اینستا خیلی هم خوبه، فکر کردی اینستا رو محدود کنی تو خیابون رفتنش رو هم میتونی محدود کنی؟ ذات طرف باید درست باشه من از اینستا خیلی هم بهره میبرم چرا پستهایی که من میبینم با نود درصد مملکت فرق داره؟ هر ذات و علاقه ای داشته باشی اینستا همونو طبق الگوریتم برات میاره. اینم از اینستای من

مخالف اینستا داشتن همه هستم چون زندگی هارو نابود کرده

پس تو خیابون رفتن مردم رو هم باید مخالف باشی فکر کردی خیابون در دسترس تره یا اینستاگرام؟ اینکه شد افکار طالبانی، چرا تو کشور ما اینجوریه فقط؟ اصلا میدونستی تو خیلی از کشورای پیشرفته و ازاد سالی یکبارم اینستاشون رو چک نمیکنن و یا ندارن اصلا. فرهنگ ما خرابه نه یک اپلیکیشن. هر کس طبق سلیقه اش استفاده میکنه. چرا اینستاگرام من فقط تصاویر و ویدیوهای طبیعته؟ ولی برای بعضیا محتوا فقط هرزنگاری هست؟ جوابش خیلی ساده هست. 

پس تو خیابون رفتن مردم رو هم باید مخالف باشی فکر کردی خیابون در دسترس تره یا اینستاگرام؟ اینکه شد اف ...

من کاری به اکسپلور دیگران ندارم

شو آفی که توی اینستا به وجود اومده،و نشون دادن زندگیا و بالابردن توقعات مردم با دیدن زندگی های لاکچری

ایناست که زندگی بقیه رو خراب کرده

به اشتراک گذاشتن سبک زندگی بلاگر ها و سلبریتی ها

به علاوه ایجاد یه سری جوگیری و تشنج،ایناست که زندگیا رو خراب کرده

ما فرهنگ استفاده از هیچ اپلیکیشنی رو نداریم

اون خارجی هایی هم که شما میگید سالی یبار اینستا رو باز نمیکنن،خودشون اینستا رو ساختن و شدن اولین مخاطبش

اره 

مگه زندانی هستن اقایون 

اونا هم حق انتخاب دارن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بعد ۱۱ سال ازدواج و یکسال حدودا دوستی که داشتیم قبلش

اجازه دادم شوهرم اینستا داشته باشه اونم فقط به خاطر کارش

البته هر وقت بخوام کنترلش میکنم

موافق نیستم عزیزم در کل چون هیچکی حد و مرز خودشو نمیدونه 

در صورت جنبه داشتن بله

ولی متاسفانه پیغمبر نیستن نگاه میکنن

پس در این صورت ن

اما برای خانوم هم موافق نیستم چون توقعات بیجا و کمبود اعتماد بنفسو به همراه داره

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟