2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فرهنگ استفاده خیلی مهمه به زن و مرد و بچه و پیر و جوون نیست

افرین مگر اینکه فرهنگ سازی بشه که نمیشه متاسفانه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
خب شما بخش خبرهاشو دنبال نمی‌کردی وقتی یکی با اینستا داره درآمدزایی می‌کنه یا نه درآمد نه یه خانم و ...

عزیزم چه ربطی داره ...من ارتباطمو با دوستانم که در کشورهای دیگه یا شهرهای دیگه هستن با اپ ارتباطی مخصوص دارم..مثل واتساپ ...ایمو ...و داخل ایران هم با ایتا....نه اینطور اپ ها...گفتم که فایده هم داره ولی ضررش بیشتره ربطی هم به مردم ایران نداره  فوری ربطش می دید...برای همه ی مردم جهان مضرن...یادمه سلنا گومز تو مصاحبش گفته بود یه مدت از اینستا اومده بود بیرون چون افسردگی گرفته بود!

واقعا مردم جهان گنجایش شنیدن اینقد اطلاع داشتن از همه ی مشکلات جهانیان و اخبار بد رو ندارن...

توی جهان توی همه ی دوران تاریخی و همه ی مکانها همیشه مشکلات وحشتناکی بوده و هست 

ولی هیچ دوره ی تاریخی به قد ما اینقدر بیچاره نبودن که بخوان هر روز اخبار بد تمام جهان رو بشنون مگه یه آدم چقدر گنجایش داره...به نظر من که هیچ آگاهی ای نمیده ...آگاهی رو کتاب به آدم میده ولاغیر 

آره موافقم.

مگه چیه که اینستا نداشته باشن...کسی که بخواد خوب باشه چه با اینستا چه بی اینستا خوب موندن رو بلده...کسی هم که نخواد بلاخره میره دنبال چیزی که تو ذهنشه.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زن در خاورمیانه،شاید سعادتمندانه نبود،اما جسورانه بود....!!!!

بله چون اگر قرار باشه اقایون اینستا نداشته باشن ما زنها هم پس نباید داشته باشیم چون این زنهان که اکثرا تصاویر لخت بدنشون رو نمایش میدن که مردها تماشا کنن، تازگیا هم که فقط رفتن تو خط نمایش باسن و سینه ها