یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
البته بستگی به اون انسان ام داره دوست عزیزشاید یکی دوست نداشته باشه شوهرش بره توی این فضا و خدایی نک ...
عزیزم اون که شما میگید خودش اینستا نداره؟بعدشم محدودیت ضامن کاهش خیانت و فساد نیست وگرنه کشور ما باید رتبه 1 میشد اما همونطور که میبینید محرومیت پرده حرمت رو دریده و ما توی این موارد با آزاد ترین کشور های جهان رقابت تنگاتنگ داریم
البته بستگی به اون انسان ام داره دوست عزیزشاید یکی دوست نداشته باشه شوهرش بره توی این فضا و خدایی نک ...
حالا یعنی یه خانم به خطا نمیره یه خانم ساده نیست گول نمیخوره چرا این چیزها رو برچسب زن و مردی بهش میزنید یه انسان بالغ والا بلا بدون اینستا و تلگرام و.و بخواد به فنا بره به فنا میره چرا دیگه آنقدر لقمه رو میچرخونید
ببین قبول کن که درکنار اون مطالب مفید یه خورده مطالب مضر و غیره ام بود بینشونما ام مشکلی با مطالب مف ...
خب آره مثه اینکه بگن به نفر صد از صده اصلا مگه میشه هیچ کس در این دنیا صد نیست هم خوب هم بد در کناره همه این آپ رو هم به آدمی که هیچ وقت صد نمیشه ساخته معلومه دوست عزیز منتها بسته به منه وقتی من صبح تا شب با بسته نام همش پای گوشی باشم همش تو اینستا چرخ بخورم همین میدونی چقدر ضرر داره جدا از دست درد و کمر و چشم کم کم روان آدم مریض میشه اعتیاد چیه پس همین مصرف بیش از اندازه