2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البته بستگی به اون انسان ام داره دوست عزیزشاید یکی دوست نداشته باشه شوهرش بره توی این فضا و خدایی نک ...

عزیزم اون که شما میگید خودش اینستا نداره؟بعدشم محدودیت ضامن کاهش خیانت و فساد نیست وگرنه کشور ما باید رتبه 1 میشد اما همونطور که میبینید محرومیت پرده حرمت رو دریده و ما توی این موارد با آزاد ترین کشور های جهان رقابت تنگاتنگ داریم

البته بستگی به اون انسان ام داره دوست عزیزشاید یکی دوست نداشته باشه شوهرش بره توی این فضا و خدایی نک ...

حالا یعنی یه خانم به خطا نمیره یه خانم ساده نیست گول نمیخوره چرا این چیزها رو برچسب زن و مردی بهش میزنید یه انسان بالغ والا بلا بدون اینستا و تلگرام و.و بخواد به فنا بره به فنا می‌ره چرا دیگه آنقدر لقمه رو میچرخونید

حالا این موضوع اصن مشکل من نیس دارم میپرسم که نظر خانمارو بدونم ولی خب حرفت درستهالبته که اینستا ر ...

شما ذهنت شکاکه عزیزم. وگرنه نه اینستا نه هیچ جای دیگه برای مرد و زن سالم هیچی رو هموار نمیکنه

خب شما بخش خبرهاشو دنبال نمی‌کردی وقتی یکی با اینستا داره درآمدزایی می‌کنه یا نه درآمد نه یه خانم و ...

ببین قبول کن که درکنار اون مطالب مفید یه خورده مطالب مضر و غیره ام بود بینشون

ما ام مشکلی با مطالب مفید نداریم اتفاقا چراکه نه ببین و بخونن و اگاهی و سوادشون بره بالا ولی امان از مطالب چرتی که توش هست....

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
بازم به اون ادم بستگی دارهمن بالای 50 تا پیشنهاد داشتم تو اینستا خانم متاهل هم هستم میتونستم خیانت ک ...

مشکل اینه آقایون 10 تای اول رو رد می‌کنند بقیه رو دیگه نمیتونن یا فکر می‌کنند کین که با اینکه متاهلن دختر دنبالشون 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

نه،اینستا باعث میشه خودمم به زیبایی خودم شک کنماینستا باعث میشه زندگی تجملاتی و فیلتری و غیرواقعی اف ...

خب مونده به استفاده ای که ازش میبرین 

اونم هوشمنده وبه تعداد ویدئوهایی که از طرف شما ویو میخوره تصمیم میگیره چه ویدئوهایی براتون ارسال کنه

برای من بیشتر مدل لباس ودوخت ودوز ومطالب پزشکی و زایمان طبیعی میاره..

برای مردهایی که مریض جنسی هستن، مردهای هیز و هول و خاک برسر مثل شوهر من، اینستا سمِ !

تو فامیل ما همین بحث بود و هنوزم هس 

یه مدت به اصرار خانمش توی اینستا نمیرفت ولی الان باز فعالش کرده و اون خانمم نمیدونه چیکار کنه..

خب شما بخش خبرهاشو دنبال نمی‌کردی وقتی یکی با اینستا داره درآمدزایی می‌کنه یا نه درآمد نه یه خانم و ...

بعد اینستا طبق الگوریتم پیش میره یعنی هر چی رو بخوای بهت نشون میده و ما این فضای بد رو ندیدیم چون دنبالش نیستیم

حالا یعنی یه خانم به خطا نمیره یه خانم ساده نیست گول نمیخوره چرا این چیزها رو برچسب زن و مردی بهش می ...

ولی من احساس میکنم خانما عاقل تر از مردا ان

مردا با یه پیام ساده سریع گول میخورن ولی خانما قطعا میدونن پشت اون پیام چیه

ببین قبول کن که درکنار اون مطالب مفید یه خورده مطالب مضر و غیره ام بود بینشونما ام مشکلی با مطالب مف ...

خب آره مثه اینکه بگن به نفر صد از صده اصلا مگه میشه هیچ کس در این دنیا صد نیست هم خوب هم بد در کناره همه این آپ رو هم به آدمی که هیچ وقت صد نمیشه ساخته معلومه دوست عزیز منتها بسته به منه وقتی من صبح تا شب با بسته نام همش پای گوشی باشم همش تو اینستا چرخ بخورم همین میدونی چقدر ضرر داره جدا از دست درد و کمر و چشم کم کم روان آدم مریض میشه اعتیاد چیه پس همین مصرف بیش از اندازه 

همه اینا بستگی به ادمش داره نه جنسیت

قطعا ک همینطوره ولی متاسفانه اکثریت اینجوری ان

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂