2777
2789
عنوان

یکی بیاد همه چیزو بگم قضاوت

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 61 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره دیکه این ۵ ماهم چندروزشو با همین جاریم به لهونه یه چیزی باهام رفتن تهران

برادر شوهرت نمیگه زنم داره کجا میره؟؟؟؟؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اره دیکه این ۵ ماهم چندروزشو با همین جاریم به لهونه یه چیزی باهام رفتن تهران

عزیزم حق داری به نظرم... ولی من بعد حساسیت نشون نده ینی بروز نده... ولی عجیبه این ارتباطشون

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚
عزیزم حق داری به نظرم... ولی من بعد حساسیت نشون نده ینی بروز نده... ولی عجیبه این ارتباطشون

همیشه میدیدم کرم ریزی از جاریمه ولی شوهرمم بدش نمیاد همیشه شوهرم اینجوری اسمشو صدا میزد زندادااااش گله.

همین جاریم چشمشو عمل کرد شوهرم همون شب رفت خونش یه عالمه خوراکیهای جورواجور واسش گرفت . این جاریم میخواست دعوت کنه خونش زنگ میزد به شوهرم حالا همه فامیلاش زنگ میزدن به خودم حتی خواهرشوهرم اونوقت این زنگ میزد شوهرم دعوت میکرد روزایی که شوهرم کاربود میومد میدیدم چندبارزنگ زده. خواهرشوهرم رفته بود واسه زایمان این اومده بود خونه خواهرشوهرم غذا بپزه بعد ببین شوهرم اینو چقدر دوست داره که برگشت خواهرومادر خودشو گفت بیشعورا به فلانی گفتن بیاد غذا بپزه 

نه همینطور رفتع بودم دستشویی برگشتم تادرو بازکرد اومد تو دیدم یه بالش دستشه داره به شوهرم اینطور میگ ...

حقیقتا نمیدونم چی بگم😐 چرا حرمتا از بین رفته تو خانواده ها کاش یه خط قرمزی باشه واقعا... ولی اگه به حست اطمینان داری به برادر شوهرت بگو زنشو جمع کنه

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚
نه همینطور رفتع بودم دستشویی برگشتم تادرو بازکرد اومد تو دیدم یه بالش دستشه داره به شوهرم اینطور میگ ...

میخواستی جلوش در بیای خب .بهش میگفتی این حرفت چه معنی میده؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

میخواستی جلوش در بیای خب .بهش میگفتی این حرفت چه معنی میده؟

منه احمق خیلی دیرگیرم اونموقع هیچ واکنشی نشون نمیدادم بعدش میومد فکرمیکردم که فلانی چرا این حرفوزد چرا اینطور رفتارکرد

منه احمق خیلی دیرگیرم اونموقع هیچ واکنشی نشون نمیدادم بعدش میومد فکرمیکردم که فلانی چرا این حرفوزد چ ...

الان ازش بپرس