2777
2789
عنوان

یکی بیاد همه چیزو بگم قضاوت

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 61 پست

استارتر زمانی که مریض میشی و میبینی شوهرت بهت توجه میکنه زمان مناسب میدونی موضوع جاری پیش بکشی تا شوهرت شرمسار کنی؟ اگه موضوع جاری تموم شده دیگه ول کن بخشیدی که موندی ول کن دیگه

💙💙💙💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد دیگه اون باهام قهر کرد من محلش نمیزاشتم ولی دوبار غذاهای مورد علاقشو درست کردم لب نمیزد محل بهم ...

ما قهر نبودیم ولی دریغ از تبریک روز زن و روز تولد و سالگرد ازدواج حتی وقتیم بهش گفتم نگفت مبارک

سالهای قبل بهتر بود روز به روز داره بدتر میشه

بعد دیگه اون باهام قهر کرد من محلش نمیزاشتم ولی دوبار غذاهای مورد علاقشو درست کردم لب نمیزد محل بهم ...

معلومه که مقصری البته اونم دست روت بلند کرده ولی قبول کن رو مغزش راه رفتی اونم مرده دیگه اخلاق فحش کشیتو بزار برا خودت 

لایک نکن پدر بیامرز

تو دعوا همیشه هر دو طرف سهم دارن حالا یکی بیشتر یکی کمتر... ولی من این قضیه رو هضم نمیکنم ک شما هر وقت مریض میشی جاریتو فحش میدی خب ب اون چه اخه

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚

در صد بالايي شمامقصر هستى 

انقدر كار زشتترو تكرار كردى كه صبرش رو لبريز كردى 

زده به سيم آخر 

ادما رو تموم نكنيد 

بنده خدا از سر كارش به خاطر شما و پدرت اومده 

بهت رسيدگى كرده 

همش بد و بيراه گفتى اونم يه لحظه قاطى كرده و اشتباه و ... 

چرا حرف جارى رو به ميون ميارى اينجورى به ضرر خودته حالا اگر چيزى هم نبوده باشه توجه شوهرت به جاريت جلب ميشه 

فكر ميكنه طرف چى هست 

قبحكار رو از بين ميبرى 

یعنی که چی دست خودم نیست وقتی مریض میشم اسم جاری رو میارم ؟ مگر خولی ؟ یکبار این قضیه جاری رو برای خ ...

اخه ازاوایل ازدواج من چیزایی ازشون دیدم فراتر از رابطه زنداداش وبرادر شوهری یه طومارمیشه بگم 

الان خونه ی خودتی؟

ما هم اون شب بحث کردیم که مقصر صد در صد شوهرم بود زنگ‌میزنه جواب نمیدم چون اعصابم فعلا آرومه نمیخام نا آرومش کنم دعا میکنم تا ی ماه هم بگه نمیتونم بیام خونه

چون به شدت الان ازش آزرده هستم

اخه ازاوایل ازدواج من چیزایی ازشون دیدم فراتر از رابطه زنداداش وبرادر شوهری یه طومارمیشه بگم

رآبه جنسی?

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

عزیزم مگه بچه ای ک اسم جاریت رو اوردی خب هرکی باشه تا ی جایی تحمل میکنه همسرت هم نتونسته تحمل کنه ولی کارشم اشتباه بوده نباید میزدت.

ببین چقدر دوست داشته رفته برات آبمیوه خریده ازت مراقبت کرده برده دکتر معذرت خواهی کرده ازت واقعا دوستت داره .توهم اشتباه کردی لطفا از این ب بعد موقع مریضی اسمی از جاریت نبر خواهش میکنم یکمی سیاست داشته باش

حالا تو هم اگر امکانش هس ی کادویی چیزی بخر برو شهری ک کار میکنه هم سوپرایزش کن هم از دلش در بیار گلم

تو دعوا همیشه هر دو طرف سهم دارن حالا یکی بیشتر یکی کمتر... ولی من این قضیه رو هضم نمیکنم ک شما هر و ...

من وقتی مریض میشم تب میکنم فقط کرم ریزیهای جاریم میاد جلو چشمم که روزی چندباربه شوهرم زنگ زده بود واسه روز مرد اسمس محبت امیز تبریک بلند بالا براشوهرم فرستاده بود. شوهرم که جاریم متولد شهریوره رفتیم عطرفروشی گفت عطرماه تولد شهریور چیه. ازپشت پنجره دیدم توحلق هم نمیدونم چی میکفتن توحیاط خونه مادر شوهر. عروسی برادرشوهرکوچیکم بود جاریم خودشو رسوند به شوهرم بانازو غمزه بهش گفت اوووو چه خوشتیپ شدی مریض میشم تمام اینا میاد جلو چشمم.