2777
2789
عنوان

چی بگیم بهش دیگه نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 31 پست

وای چقدر وقیح. من یه شیر و کیک دوستام برام میخرن هم پولش رو میدم هم یه چیزی براشون میخرم بعدا! که جبران اون زحمت خریدنشون بشه حتی!

الان غذای بیرون توی تهران زیر ۲۵۰ پیدا نمیشه‌. چقدر بیشعوره.

ما که خندان می‌رویم🧸☕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی داداشم میگه گیرداده به بابابیا باخواهرزن من ازدواج کن

میخوادزنش بده هرروزهرروزبازن وبچه خراب بشه خونه بابات 

مرگ یه بارشیون یه بار خودت مستقیم بگو درتوان بابام نیست هزینه غذاتو بده یا برادرت بهش بگه

هر روز غذای بیرون سفارش میده بابات حساب کنه ؟ چقدر پرروعه 😐😐😐😐😐😐😐 بابات زبون نداره مگه بگه نکن؟ خودت یا داداشت بگین بهش مزاحمت ایجاد نکنه مردم چقدر رو دارن به خدا 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

اگه روتون نمیشه مستقیم بگید .. بهش بگه من قراره هر روز با فلانی بریم بیرون ( پارکی، جلسه ای، پیاده روی و... ) نیستم. غذا سفارش بدی پشت در می مونه.. یه دفعه سفارش بده بیاره جلوی اداره تحویل بگیر بعد بیا .. چون من نیستم... 

بعد یه هفته اینجوری اون تایم ها خونه نباشه بعدش اونم دیگه عادت می کنه که جلوی اداره سفارش بده .. 

یا اینکه بگه کارت من سوخته باید برم بانک‌ درست کنم هزینه غذا رو با گوشیت بزن نیاد جلوی در منتظر بمونه

بعد یه سوال. میاد میشینه تنهایی اون غذا رو می‌خوره؟چجوری از گلوش پایین میره. به بابات نمیده؟ یا دوتا ...

۳تاسفارش میده 

میدونه وضع مالی بابام خوبه سواستفاده میکنه

۳تاسفارش میده میدونه وضع مالی بابام خوبه سواستفاده میکنه

یآ بهش بگه ما معدمون حساسه نمی تونیم هر روز غذای بیرون بخوریم . برای ما سفارش نده فقط یکی واسه خودت بگیر بگو اداره بیاد بهت تحویل بده.. 

میخوادزنش بده هرروزهرروزبازن وبچه خراب بشه خونه بابات مرگ یه بارشیون یه بار خودت مستقیم بگو درتوان ب ...

به بابام گفته بیاباخواهرزن من ازدواج کن خونتوبزن به نامش اونم بهت برسه 

بابام میگه من آخرعمری زن میخوام چیکارکه حالاداروندارموبه نامش کنم

یآ بهش بگه ما معدمون حساسه نمی تونیم هر روز غذای بیرون بخوریم . برای ما سفارش نده فقط یکی واسه خودت ...

دیروزبرادرزاده ام گفته خسته شدیم ازبرنج وکباب مادیگه نمیخوریم فردابه زنت بگوبرامون آبگوشت درست کنه کلی خندیدم ببینیم خجالت میکشه دیگه نیاد

وای به خدا مغزم سوت کشید.اینجوری که هر سری حدود ۶۰۰- ۵۰۰ هزارتومن غذا میشه!

دقیقاهمینطوره 

بابام وضعش خوبه امادیگه دلیل نمیشه بقیه سواستفاده کنن 

این پسرعمه ام مغزنداره جایی بره چیزی بخره میگه پولموبدین هرچیزی روکه خوب نیست گفتنش به زبون میاره