2777
2789
عنوان

یکی به دادم برسه بخاطر خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 52 پست
الکی که طلاق نمیدن به قول خودشون باید یه دلیل محکمه پسند داشته باشی.

مرده شور دلیل محکمه پسندشونو ببری 

اینا بهانست واسه توافقی 

چی بدتر ازینکه کسی ک باید آرامش بهت بده همراهت باشه 

هرز بپره هیزی کنه بزنه فحش بده تحقیر کنه تحریم کنه و صدور توقع انگار برده ایم همش گروکشی بیای میام و ...

دوزار احساس آدم  بودن برامون نزاشتن حرفم بزنیم هر انگی بهمون میزنن بی غیرته اونوقت وقتی سالی 3 بار بیشتر بهمون دست نمیزنن نمیگن زنمون آدمه غریزه رو خدا تو وجودش گذاشته 

من که جسم و روح و روانم به یغما رفت جوونیم به فنا 

فقط جلو چشم مردم بیشتر زنا و دخترا شوهر خوبن 

دلم ی فردین میخاست ی کفتار گیرم اومذ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اروم باش شاید با شریکش به مشکل خوردن نمیخواد به تو بگه عصبی هست یکم بهش مهلت بده میدونم تو شرایط سختی هستی ولی عاقلانه تصمیم بگیر و به دلت گوش نده و مثبت فکر کن یکم به فکر خودت و بچه ات باش و همه چیزو بسنج

مرده شور دلیل محکمه پسندشونو ببری اینا بهانست واسه توافقی چی بدتر ازینکه کسی ک باید آرامش بهت بده هم ...

😢😢😢عزیزم خانما سرشار ا احساسن ولی مردا فقط خودشونو میبینن. خواهرم تو دادگاه طلاقش خیلی حالش بد بود با همه بحث میکرد به قاضی گفته یعنی من هیچ حقی ندارم قاضی م گفته بود تو ایزان زن فقط یه حق داره مهریه مرد هم حق طلاق. 

خیلی سختی کشید تاجدا شد 

داری داغ دله منو میگی

بخدا مگه غیر اینه

بخدا با همه چی خودشون و خانوادشون می‌سازیم می‌شنویم دم نمی‌زنیم می‌بینیم به رو نمیاریم حذف میشیم صبر میکنیم

واقعا خدا صبری داره

سالم. زندگی می کنیم و به کسی کار نداریم همه به ما کار دارن 

تهش ما بد اونا خوب

شوهرم عوض تشکر خیلی راحت ریده به تمام ماهیت وجودم و میگه هری 

پشتوانه ام که فقط هستن اونم از نوع دکوری

فقط واسه اینکه در جریان جزییات شراکتش نیستی اینهمه فکر و خیال میکنی یا چیزی ازش دیدی

هزار چیز ازش دیدم اگه روزی ازم بپرسن بی شرف ترین،بی وجود ترین،بی ابروترین و....مردی تو عمرت دیدی کی بود شوهر کثافتم جلو چشم میاد

فقط بگو چطور تحمل میکنی راهشو بگو من امروز کاری دست خودم میدم

اروم باش عزیزم.من با خدا معامله کردم ازش خواستم با خوشبختی و موفقیت پسرم هر کمبودی تو زندگیم هست برام جبران کنه اگه دلش خواست

البته بچه پررو ام برا خودمم خیلی ازش میخوام ولی دلم نمیاد سرش غر بزنم فقط وقتی حالم بد میشه گله میکنم و گریه زیااااد بعدش بهتر میشم

عزیزم اروم باش شاید با شریکش به مشکل خوردن نمیخواد به تو بگه عصبی هست یکم بهش مهلت بده میدونم تو شرا ...

بخدا خسته شدم چند ساله خودم خرج خودمو بچمو میدم این بی وجود هزار تومن دستم نداده تا امسال که شریکی با یکی کار کرد همه طلاهامو برد که شریک بشه با یکی الان اونم رفته ،،،،میگم چیکار کردی چی شد بهم توهین میکنه 

😢😢😢عزیزم خانما سرشار ا احساسن ولی مردا فقط خودشونو میبینن. خواهرم تو دادگاه طلاقش خیلی حالش بد بو ...

مردای ایرانی واقعا حیثیت همه رو بردن هرکدوم ی مشغله داره و زن الویت آخر

شوهر من میگه الویت مادرم میگم چرا منو بدبخت کردی گفت برا مادرم 

مادرم خوب حق مطلبو ادا کرد نزاشت من بله بگم ذاتشو نشون داد گفتم اینا خوب نیستن بابام گفت آبروم الان من هستم یک خل و آبروی پدرم اونم پدری ک دکوری واقعا فقط از بچگی بخاطرش هبچ کجا جا نداشتیم همه تو رو خوب بودن